Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişkiniz var. Aşk hayatınızda heyecanları gerilerde bırakmışsınız.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz bir şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz. Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor.

Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz. Ama bu ilişkilere bir tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olacaksınız. Hareketli bir geceye hazırlanın. Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba günümüz, saat 09:14 itibariyle oluşacak Terazi burcunda oluşacak Yeniayın olumlu ışığı altında başlıyor. Bu Yeniay umut veriyor, güçlendiriyor, huzuru temin ediyor ve canlandırıyor. Kaliteli olana yöneltiyor ve özellikle çevremizdeki insanların bize olan bakış açısını olumlu yönde dönüştürüyor. Hayat yolculuğunda bazen, öyle durumlar yaşanır ki, insan çaresiz hisseder kendini. Bunlara müdahalede bulunmamız kimi zaman mümkün değildir. Haksızlıklar, kayıplar, gizli düşmanlıklar gibi. İşte bu Yeniay, bütün bunların gönlümüzdeki izlerini silebilmemiz, toparlanmamız için destek veriyor. Günlük yaşamdaki tüm zorlukları aşabilmemizde ve güzel, seçkin olanı elde etmemizde rehberlik ediyor. Kişisel anlamdaki güven duygumuzu tamir ettiği gibi, daha da güçlendiriyor. Öz yöneticimiz olan Güneş, isteklerimizi gerçekleştirmemizde bize el verirken, ruhun simgesi Ay, bugünle gelecek arasındaki köprüyü sağlamlaştırarak kendine inanmalısın diyor. Bu inancın yükselişinde Yeniayın olumlu etkileri bir hayli fazla diyebiliriz. Saat 21:30 Ay-Mars görünümü bu Yeniayda, hem aşk hayatımız canlanıyor hem yaşam sevincimiz yükseliyor  hem de yenilikler çevremizde belirmiş oluyor. Hedefinin farkında olan birey, bu hedefe varmak için özgüven duygusuyla hareket ediyor. Amacım bu, bunu istiyorum ve bunu elde etmek için kararlıyım diyerek ilerliyor. Görüyoruz ki, bu Yeniay önümüzdeki bir aylık süreçte sizleri bir hayli aktif hale getirecek. Eskiyi tamir etmeniz, yeniye yer açmanız için ışığınız olacaktır. Yeniayın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız  güzellikler yaşatması dileğimle,

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay'ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden oluyor. Gün içinde, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şanslı günlerinizdesiniz sevgili Aslan'lar ve iyi değerlendirmelisiniz. Özellikle belligörüşmeleri içinde çeşitli şanslar ve fırsatlar barındırıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Aslen ne istediğinize karar verebilirseniz(arabayı değiştirmek, yeni bakış açıları, yeni tasarım veya yeni bir arkadaş v.b), kaynaklarınızı ve enerjinizi daha doğru kullanarak doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Aksi takdirde, detaylara boğulmaktan veya tamamen asıl istediğiniz şeylerden kopmaktan kaçmanız zor olabilir.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve dopdolu bir gün geçirmeye hazır olun. Bugün yakın çevrenizde değişiklikler gözüküyor. Bu durum ziyaret ve aramalardan yana yoğunluk yaşamanıza sebep olabilir. Ticari alanlarda ise fırsatlarla dolu bir süreç içine gireceksiniz. Zekanız ve iletişim becerileriniz sayesinde rakiplerinize karşı avantaj kazanabilirsiniz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi belirlediğiniz insanlarla görüşmek istiyor ve çoğu zaman yalnızlıktan hoşlanıyorsunuz. Bugünde böyle bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

24 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>