Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın birçok alanında kolay kolay uzlaşmayan karakterinizin beraberliğinizdeki yumuşaklığı, ilişkinizle ilgili doneleri veriyor. Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz.

Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşları içine girebilirsiniz.

Sakin, ılımlı değerlendirmelerle çalışma ortamınızda etki yaratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne sakin bir başlangıç yapacaksınız ve çevrenizdeki gelişmelerle fazla ilgilenmeyeceksiniz. İçsel analmda yalnızlık hissedebilirsiniz ancak bu sizi rahatsız etmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise zihinsel aktivitenizde önemli ölçüde artış olacaktır. Hayatınızdaki olayları yeniden değerledirebilirsiniz ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız genel olarak canınızı sıkan etkilerden biri. Ancak bunun çözümü daha çok zamanla ilişkili olacaktır.

24 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı gününe, saat 08:25 Venüs-Neptün arasındaki olumlu etkileşimle adım atıyoruz. Gün boyu etkilerini hissedeceğiz. Parasal ve mesleki konularda ideallerinize sahip çıkmanın, yanlış seçimlerden uzak durarak ilerlemenin  önemini hatırlatır. Borçlarınızı borçla kapamak veya birilerinin eline muhtaç olmak yerine, gerçekten istediğiniz bir noktaya ulaşmak için yapmanız gereken en önemli şey, kendinize güvenmektir. Bazen insan umudunu kolayca yitiriyor ve kendini güçsüz zannetme hatasına düşüyor. Oysaki siz Güneşin en güçlü enerjisiyle donatılmış insanlarsınız. Eğer bir şeyi istiyorsanız önce onu elde edeceğinize inanmalısınız. Bu şifalı enerjinin size çok hayırlı kapılar açabileceğinden kuşku duymayın. Saat 15:22 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde ilişkimizle alakalı konular üzerinde konuşmamız ve isteklerimizi dile getirmek sorunları halletmek isteriz.  Renkli ve sıra dışı fikirlerimiz dikkat uyandırmamızı sağlayabilir. Yenilik hevesinin yüksek olduğu günlük aktivitede değişik kişilerle tanışma olanağı bulabiliriz. Saat 22:10 Ay-Güneş olumlu görünümü,  gelecek, değişim ve yenilenme anlamındaki ideallerinizi ve  hayallerinizi gösteriyor. Değişik insanlarla tanışmak, kendinizi bildiğiniz şekilde ifade etmeniz böyle bir güzel görünüm sayesinde mümkün hale geliyor. Saat 23:53 Ay-Satürn karşıtlığı dostlukların, grup içi aktivitelerinin, dış dünya ile olan her türlü bağlantının sizin için önemli olduğunu gösteriyor. Canlanmak, bir şey düşünmeden yaşamak arzunuz yoğun. Ancak aşk hayatınız, çocuklar ve genel olarak şu an durduğunuz yerden, halden pek memnun olmadığınızı düşünebilirsiniz. Gün boyu güzellikler, huzur, mutluluk yanınızda olsun. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

24 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız.Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz.

24 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize ve yapılması gereken işlere odaklanmanız gereken bir gün. Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Belli girişimlerinizi veya yaptığınız işleri gözden geçirebilir ve nasıl devam ettiği üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Kibar ve sevgi dolusunuz. Partnerinizi incitmek istemiyorsunuz ama çok fazla hayal kuruyorsunuz. Sanki sevdiğinizin yapamayacağı şeyleri istiyor gibisiniz. PARA: Sıkıntıda olan kişilere yardım elinizi esirgemiyorsunuz. Bonkörlüğünüz arttıkça sanki gelir durumunuz da artıyor. SAĞLIK: Fiziksel zayıflığınızın geçmesi ve sağlığınızın düzelmesi için pozitif düşünceler yeterli olacaktır. Sporda başarılısınız.

24 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni kararlar almak, işle ilgili konulara yönelmek vegörüşmeleri açısından ideal bir gündesiniz. Akşam üstüne kadar ilişkilerinizde daha etkili iletişim kurabilirsiniz. Gün boyunca sırt ve kemik ağrıları hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde pozitif enerjili insanlarla diyalogda bulunmanız ve ilişkilerde sınırları zorlamamanız önemlidir.

24 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile çevreniz ve ev ortamınız, gözünüzde önem kazanmaya başlayabilir. Aile büyükleriyle bütçe, harcamalar veya ilgili diğer maddi konular üzerinde çeşitli tartışmalar yapmanız ve bazı ileriye yönelik adımları planlamanız mümkündür.

24 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>