Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çaresizlikleri sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu olmaya aday gibi. İleriye doğru herşeyin düzeldiğini göreceksiniz. Sabır edin.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor. Çoğu zaman bunun yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda bir muhakeme karmaşası yaşayacaksınız. Önümüzdeki günlerde heyecanlanıp hareketleneceğiniz bir haberiniz olabilir. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı yok etmeye çalışıyor.

24 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı günümüz saat 04:57-25 Şubat saat 06:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlayacak. Bu uzun sürede,  etrafınızda gelişen olayları rahatsız edici yönleriyle  ele almak mümkündür. Yani bardağın hep boş tarafı görüldüğü için keyif duymak neredeyse zordur. Benim bu zaman diliminde size tavsiyem ne olursa olsun sağduyulu davranmanız, olayları kendi akışına bırakarak zorlamamanızdır. Saat 16:58 Venüs-Satürn görünümü, aşk hayatımızla ilgili konuları bilinçli ve ciddi anlamda ele almamızı sağlıyor. Bizim karşı cins üzerinde veya insanlarla ilişkimizde en fazla durduğumuz nokta hayatın güzelliklerini birlikte keşfedeceğimiz, yan yana yürüyeceğimiz bir insan. Devam eden ilişkimizde de bunu önemseyeceğiz. Eğer kalbimiz boşsa, bu görünüm yeni birini hayatımıza getirebilir. Eğer sorunları olan bir ilişkimiz varsa, karşılıklı olarak problemleri gözden geçirmemizde yardımcı olabilir. Belki gizli saklı bir kaçamak veya kısa süreli bir flört dahi bazı Aslanların heyecanlanmalarını sağlayabilir. Hangisi olursa olsun, bu görünüm sevdiklerimize yakın olmamızı sağladığı gibi bizi olgun davranışlara sevkeder. Yakın veya uzak akrabalarımızla olan ilişkilerimizi de güçlendirmemizde yardımcıdır. Gün boyunca işlerinizi arzu ettiğiniz şekilde bitirmeniz, verimli, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

24 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Jüpiter'in konumu rutin çalışmalarınızın genişlemesine neden olacak. Keyifli yaşamanın püf noktalarını keşfetmeniz sonucunda hayatınızın farklı yönleri ortaya çıkacak.

24 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte çalıştığınız ya dayaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var. Önerileri veya verecekleri bilgiler oldukça işinize yarayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni beraberlikler ilginizi çekebilir. Aşk hayatınıza sihirli değnek değdi. Zor ilişkilerden sıyrılıyor ve güzel ilişkilere adım atıyorsunuz.

24 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününüzü eğlenceli ve mutluluk veren aktivitelerle geçirebilir, keyifli ortamlarda yer alabilir, arkadaşlarınızla oyun partileri düzenleyebilir vehayatınızda enerjinizi, çalışmalarınızı ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilirsiniz. İlişkileriniz vehayatınız için pozitif etkiler taşıyan bugün, geçici kalp çarpıntıları hissedebilirsiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmeniz gereken görevler çok fazlaymış gibi görünebilir ve stres yaşamanıza neden olabilirler. Kendinizi rahatlatacak bir aktivite bulun ve sıkıldığınzda da ona yönelin ama aşırılıktan kaçınmayı da unutmayın.

24 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 25" R
Ay
Terazi
06° 48' 19"
Merkür
Boğa
04° 19' 12"
Venüs
Boğa
24° 02' 24"
Mars
Koç
14° 03' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 35"
Satürn
Balık
18° 01' 07"
Uranüs
Boğa
23° 25' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 29"
Lilith
Başak
25° 24' 48"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>