Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazanç elde ettiğiniz konularda, bu kazançları paylaşma durumunda olduğunuz birileri var. Birtakım anımsatmaları beklememelisiniz. Eski bir dostunuzla bugünlerde adını koyamadığınız bir iletişim içindesiniz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Böylece sorgulama şansını yakaladığınız bu ilişkinizde, istismar edildiğinizi düşünme eğiliminde görünüyorsunuz. Aşk yaşamı : Daha işin başında bile değilsiniz. Bu aşamada böylesine ince eleyip sık dokuyarak ilişkinize başlama şansı bile vermeyeceksiniz. Onun biraz uçarı görünümü bu kadar da cesaretinizi kırmamalı.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:38 Venüs-Mars karşıtlığı, geçtiğimiz Mart ayında, yakınlarımız, çevremiz,hayatımız, çocuklar ve ilerisi adına düşündüğümüz tüm planların tekrar gözden geçirilip ele alınmasında yararlıdır. Mars geri hareket dönemindeyiz. Bu gözden geçiriş, eksiklerin giderilmesinde, sorunların çözümünde, verilen kararların doğru olup olmadığını anlamımızda yardımcı olur. Ayrıca önümüzdeki Ağustos  ayında bu konulardaki işlerin netleşmesinde faydalıdır. Saat 07:26 Ay-Neptün görünümü,  merak ettiğiniz durumları, rüya veya farklı bir yolla hissetmenizi, anlamanızı sağlayabilir. Ancak parasal konularda, kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı iyi biliniz. Çıkarlarınız konusunda akıllıca hareket etmek en doğrusudur. Boyunuzu aşan borçlar altına girmeden önce çok iyi düşünmek gerekir. Saat 10:39 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığınız başta olmak üzere, mali konular üzerinde dikkatlice durmanın işaretçisidir. Titizlikle planlarınızı yaparsınız. Hesabınızı bilirsiniz ve bütçenize uygun şekilde hareket edersiniz. Saat 12:35 Ay-Merkür görünümündehayatımız ve mali konular üzerinde bir analizde bulunacağız. Her şey gayet sağlam ve güvenilirse tabii ki adım atabiliriz. Saat 17:21 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. Saat 18:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut sorunlarınızın çözüleceğinin göstergesidir. Günün tüm gelişmelerinin arzu ettiğiniz doğrultuda olması dileğimle,  

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağınız bir haber huzur ve mutluluk getirir ve özgüveninizi oldukça yükseğe çeker. Son aylarda takıntı haline gelen her konuyu hiç kimseden yardım almadan kolaylıkla masaya yatırırsınız. Hiçbir şeyden korkmamanız olayları daha kolay çözmenize ve huzur içinde olmanıza yardımcı olur.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, maddi başlıklı konularda dikkatli hareket etmelisiniz. Harcamalarınız artabilir. Hfta sonuna doğru, aşırı özgüveniniz yanlış anlaşılabilir. Bırakın değerinizi anlayan taraf karşı taraf olsun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafamızdan geçeni uygulamakta zorlanabileceğimiz, hesapta olmayan durumlarla uğraşmamız gerekebilecek, ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri açısından temkinli olunması ve gergin durumların doğru yönetilmesi gereken bir haftalık süreçteyiz. Karşıt fikirler, düşmanca tavırlar ön planda olabilir. 23 Mayıs Pazartesi yazımızda, bu konuyu detaylı şekilde ele aldığımız için çok fazla yazmamayı tercih ettim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanız gerekebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullar daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerindehayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Uğraştığınız konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde temkinli olmanızda fayda var.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile bireylerinizden birinin bir sorunu gündeminizi değiştirecek. Ortak kararlarla halledebileceğiniz bir konu bu. Bu ara sağlığınızı biraz ihmal eder gibisiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi koruyun. Arkadaşlarınızla olan bağlantınız aşk yüzünden bozulabilir ya da aşk hayatınız sosyal çevrenizden olumsuz etkilenebilir.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelikyükünüzün sosyal alandan geri kalmanıza ve sizi bireyselliğe itmesine şahit oldukça üzerinizde baskı oluşabilir.Dolayısıyla oldukça üretken olabileceğiniz bugün akşam saatlerine kadar gündelik işlerinizi toparlamaya çalışmalısınız. Akşam saatleri ise çalışanlarınıza duygusal baskı uygulama riski nedeniyle yalnız kalmanız en doğrusudur.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda olacak. Ay öğle saatlerinden başlayarak akşamüstüne kadar Merkür ile olumlu açı kuracağı için tüm işlerinize rahatlıkla odaklanıp üstesinden gelebileceksiniz. Banka işleri, ödemeler, alışveriş,görüşmeleri, toplantılar ve ciddi adımlar atmak bakımından oldukça verimli geçecek.Bu saatlerden sonra akşam 17:00 civarı Ay baskıcı stresli Plüton ile kavuşacak. İçiniz sıkılabilir. Ancak abartılı ve mantıklı olmayan bir tarzda duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmalısınız. Otorite figürleri ile stresli konuşmalar gerçekleşebilir.En iyisi yapılacak işleri bu saate kadar bitirmek ve etki altında kalabileceğiniz görüşmelerden uzak durmaktır. Özellikle Ay/Plüton etkileşimi, duygusal anlamda baskı kurabilir veya baskıya maruz kalabilirsiniz. Akşam saatleri evde tartışma yaratacak konulardan uzak durun!

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 55" R
Ay
Kova
02° 51' 54"
Merkür
Koç
17° 06' 51"
Venüs
Boğa
01° 41' 05"
Mars
Koç
00° 09' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 13"
Satürn
Balık
16° 37' 28"
Uranüs
Boğa
22° 22' 44"
Neptün
Balık
28° 55' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 25"
Lilith
Başak
23° 23' 58"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>