Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikteliği olan İkizler sevdikleriyle son derece sıcak ve samimi bir akşam geçirecekler. Akşam yemeğini dışarıda, romantik bir atmosferde yemek iyi bir fikir olabilir. İlişkiniz pekişiyor.

Bugün işinizle ilgili bir organizasyonda görev alabilirsiniz. Geçici de olsa yaptığınız bu yeni işten büyük keyif alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında dengeli tavırlarınızla taktir topluyorsunuz.

Harcamalarınızı dengeye oturtmuş, güvenli adımlarla ilerliyorsunuz. Elinize bir para geçmesi halinde, bu parayla gönül rahatlığıyla bir yatırım içine girebilirsiniz. Ekstraları iyi kullanın.

Varlığından bile haberdar olmadığınız bir düşman çok yakınınıza gelmiş. Bu kişi önce arkadaşlarınıza yaklaşmak isteği içinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebelere yönelebilirsiniz. Ev yaşamına yönelik özlemler taşıyorsunuz. Son günlerdeki dağılmışlığınızın yanı sıra, bedensel yorgunluğunuz da etkili oluyor. En sağlam tercihlere oynamanız gerekecek, profesyonel anlamda bir atılım içine gireceksiniz. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, sizin aşk hayatınız veya hayatınızı canlandıracak konularda verilen kararın, gelişmenin işaretçisidir. Bu durum evladınızla ilgili olabilir. Onun geleceğini ilgilendiren eğitim,veya özel hayatıyla ilgili bir gelişme sizi heyecanlandırır, ancak bir o kadar da düşündürür. Annelik, babalık kaygısı diyelim. Uzun zamandır bir bebek düşünüyorsanız, bu Dolunayda bu yönde karar alınabilir. Ayrılan bir çiftseniz, nafaka veya diğer meseleler üzerinde durulabilir. Uzun süredir yalnız olanlar aşkla tekrar buluşabilir. Ayrılmışsanız tekrar sevgiliniz arayabilir. Yolculuklar, görüşmeler, iletişim anlamında bu Dolunay sosyal açıdan fazla aktif edici görünüyor. Ancak unutmayalım. Mars geri hareketi hala devam ediyor. Şimdi birlikte görünümlere bakarak, durumu daha iyi anlayalım. Ay-Mars kavuşumu sizi yukarıda yazdığım konularda hareketlendirici, birden fazla proje veya durumla haşır neşir olma, bir kadının hayatında bir erkeğin yeniden canlanışı, bir ilişkinin başlaması, etkinliklere katılmak gibi geniş bir etkisi var. Ancak Mars geri hareketteyiz. Bugünkü durumlara kesin sonuç anlamında bakamayız. Belli bir zaman aralığında düşünmek gerekiyor. Güneş-Mars karşıtlığı, sizi birçok kişiyle iletişimde bulunarak ifade etmenizde etkilidir. Her şeye aynı anda ilgi duyarsınız. Sosyal yaşam aktif hale gelir. Kararlar alabilir, uygulamak isteyebirsiniz. Fakat Mars geri hareketinde, daha önce verilmiş kararlar üzerinde düşünmek, yeni bir adım için sabırlı olmak, her şeyi gözden geçirmek doğru olacaktır. Merkür bugün Boğa burcunda düz seyre geçecek ve ardından bir haftalık gölgeli günleri devrede. Bu nedenlehayatında değer verdiğimiz, arzu ettiğimiz, üzerinde ciddiyetle durduğumuz konuları bir daha ele almamızda yarar var. Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınız, başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişiniz, cinsel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda çabuk karar vermeyiniz. Duruma gerçekçi bir şekilde bakınız. Beklenti içinde olmak yerine böyle bakmak daha iyidir. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti , sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında bazı yönlendirilmelere gelemediğiniz için, sizi üzen konularda uzaklaşmayı denemelisiniz. Hayır kelimesini bugün kullanmalısınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlardaki değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir. İlerlemek veya başarmak istediğiniz konulara daha fazla akıl yormalısınız. Planlarınızı bozmak isteyen kişiler olabilir. Bazı işler veya girişimler istenilen sonuçları vermeyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, aşka ve çocuklarla ilgili konulara canlılık getirebilir. Ancak aşkta ve zevklerde daha dengeli olmaya bakın.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her geçen gün beklentilerinizi arttırıyor ve olumsuzluklarla karşılaştığınızda boşuboşuna kendinizi üzüyorsunuz. Başarabileceğiniz işlerle yönelmelisiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, ortaklarınız, eşiniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden ve "benim istediğim olsun" tavrından uzak durmanız gerekmekte. İlişkilerde daha fazla çaba ve esnekliğe ihtiyaç duyduğunuz bugün, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için trafikte dikkatli olmalı, özel hayatınızda veyerinizde iletişim konusunda her zamankinden daha sabırlı olmalısınız. Bugün ayrıca yakın çevrenizin problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, aşk hayatınızı etkileyecek. Çocuklarınızla olan bağlantılarınızda hassaslıklara açıksınız. Sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Bu süreçte sinirlerinizi kontrol edin.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın keyifli alanları, çocuklarınız ve evliliğiniz ile ilgili bir değerlendirmeye tabi tutulabilirsiniz.Bu konularda yapmış olduğunuz başlangıçlarda bir değerlendirme aşamasına gelmiş bulunuyorsunuz. Tartışma ve gerginlikten kaçınmalısınız. Bedensel spor etkinliklerinde bilhassa dikkatli olmalı ve küçük çaplı kazalara karşı dikkatli olmalısınız.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 44' 09" R
Ay
Oğlak
29° 37' 34"
Merkür
Koç
17° 01' 04"
Venüs
Boğa
01° 23' 38"
Mars
Balık
29° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 54"
Satürn
Balık
16° 36' 13"
Uranüs
Boğa
22° 21' 56"
Neptün
Balık
28° 55' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 37"
Lilith
Başak
23° 22' 24"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 30/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>