Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Sevgilinize bu konuyu açmalı ve ortak bir çözüm bulmalısınız.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve gülen taraf olacaksınız.

Harcamalarınızı büyük ölçüde kısıtladınız ve bu konuda bazen aşırıya kaçıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlar bu durumdan şikayetçi fakat siz onlara kulak asmamayı tercih ediyorsunuz.

Aileniz aşk hayatınızdan memnun değilmiş gibi gözükse de aslında o sizi bu konuda çok takdir ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden olabiliyor. Bu gün bu konuda yeni şaşkınlıklarınız olabilir. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Siz ise onun bu yakınlaşma isteğini şu sıralar fark edecek durumda görünmüyorsunuz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:28 Venüs-Chiron arasındaki olumlu enerji alışverişi, çevre değişimi,hayatınız ve başkalarıyla olan her türlü ilişkinizi, paylaşımlarınızı tekrar gözden geçirerek doğru kararlar verebilmenizde yardımcı oluyor. Maddi ve manevi anlamda hayatınızı garanti altına alabilmek için öncelikle geçmişte yaşadığınız yanlış ilişkileri, kararları bir gözden geçiriniz. Çünkü bu gözden geçiriş, bundan sonrası adına doğruya yönelmenizde sizi şifalandırabilir. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi biraz olsun hafifleticidir. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, ailevi ve finansal konular üzerinde titizlikle durmamızı ve kendimize ait olan her şeyi sahiplenmemizi sağlıyor. Hiçbir şeyi risk altına almayacağız. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ancak gölgeli günleri dahil olmak üzere Merkür geri hareketini göz ardı etmemek lazım. Tabii ki, sosyal faaliyetler, toplumsal ilişkileriniz, hedefleriniz, başkalarıyla olan her türlü iletişiminizin dikkatli bir şekilde yapılması, gözden geçirilmesinde yarar var. Yolculuklar, dış temaslar, bilgilenme, görüşmelerde gerçekçi olmalıyız. Bireysel olarak kendimizi öne sürmek isterken, ortam şartlarını gözetmemizde yarar var. Yeni bir ilişkiye adım atmak,  yeni dostluklar kurmak, yeni bir grup içinde yer almak yönünde tedbirli olalım. Karşımızdaki kişiyi iyi tanıyalım. Kimdir,  nedir neyin nesidir bir bakalım. Sabırsız olmayalım.. Güvence unsurunu gözetelim. Saat 20:18 itibariye Ay-Pluto görünümü gerçekleşecek. Hiç kimsenin üzerinizde baskı uygulamasına ve iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyeceksiniz. İş-aile ve girişim konularında gücünüzü kanıtlamaktan yanasınız. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailemiz ve parasal durumumuzla alakalı konuların gözden geçirilmesinin, gelişimi merkez alarak ilerisi adına düşünülmesinin önemini vurguluyor. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizde hala, çocuksu duygular taşıyorsunuz. Yaşamı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Doğuştan lider bir yapınız var. Buyurgan yapınız yüzünden, çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Yeteneklerinizi sizin kadar beceriklice sergileyen çok az kişi bulunur. Dar düşünceli ve bağnaz kişiler tarafından yargılanmanız sorun değil.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlardaki değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir. İlerlemek veya başarmak istediğiniz konulara daha fazla akıl yormalısınız. Planlarınızı bozmak isteyen kişiler olabilir. Bazı işler veya girişimler istenilen sonuçları vermeyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Ev hayatında eskiye ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Mücadele gerektiren durumlar sizi zorlayabilir. Finansal konulara dikkat etmenizde fayda var. Aşkta tartışmalar olabilir.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecekle ilgili planlarınızı iyi analiz etmelisiniz. Vereceğiniz her karar sizin lehinize dönebilir. Dargın olduğunuz kişi özür dileme planları içinde.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde değişen şartlara ayak uydurarak, yeni fikirleri kabul etmek, fikirlere direnç göstermeden hayatın akışına uymak faydalı olacaktır. Partneriniz ve dostlarınızla keyifli zaman geçirebileceğiniz bu zaman diliminde, 14.00'dan gece yarısına dek olan süreçte finansal işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz, hayatınızda etkili olacak. İşlerinizden elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendinizi uykuya vermeniz Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle olağandır.Öğleden sonra ise ailenizle derin duyguların paylaşılacağı, gizli kalmış konuların açığa çıkabileceği ve onların kalplerindeki sıkıntıları paylaşabileceğiniz bir gün yaşanabilir. Ebeveyninizden veya yakın akrabalarınızdan ilginç aile sırları öğrenebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın.

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 21' 37" R
Ay
Başak
22° 31' 08"
Merkür
Boğa
02° 41' 01"
Venüs
Boğa
22° 33' 14"
Mars
Koç
13° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 29"
Satürn
Balık
17° 56' 20"
Uranüs
Boğa
23° 21' 36"
Neptün
Balık
29° 22' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 05"
Chiron
Koç
21° 35' 52"
Lilith
Başak
25° 16' 45"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>