Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili öncelikle kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor. Bugünlerde alacağınız birtakım kararlarda zorlanabilirsiniz. Ama kararlarınıza kendinizden başkalarını da ortak etmeniz, kararlarınızı olumlu anlamda geciktirebilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba günümüz, saat 02:54  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, fizyolojik ve psikolojik hastalıkları tetikleyebilir veya daha önceden şikayetçi olduğunuz bir rahatsızlık tekrar kendini hissettirebilir. İştahınızı azaltan bu enerji, diyet yapanlar için yararlı olabilir. Ancak böyle bir durumunuz yoksa, doktora görünmekte yarar vardır. Günlük işlerinizi yaparken size yardımcı olabilecek araçları mutlaka kullanınız. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Alış satış ve yatırım konularındaki işlerde dikkatli olunuz. Doğru ve güvenilir insanlarla çalışınız. Siz de işinize gücünüze önem veriniz. Saat 17:53 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Güneş, Oğlak burcundaki Ay ile olumlu bir görünüm yapıyor.  Bu sayede  toplum içinde kendinizi ifade edebilmeniz ve ihtiyaçlarınızı dile getirerek elde etmeniz mümkün hale geliyor. Böyle bir enerji kişinin bilincini aydınlatıcı olduğu için hangi konuda ilerlemeniz gerektiğini bugün saptamanız gayet kolay. Yani duygular isteklerle uyum halinde ve kişisel olarak kendinizle ve dış dünya ile savaşınız yok. Her şeyi kendi içinde olumlu manada gözden geçirebilirsiniz. Yeter ki, karamsar düşünmeyiniz. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz. Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişiklik yapma arzunuz yüksek ve ilginç gelen aktivitelere katılımda bulunmaktan keyif alıyorsunuz. Romantik planlar veya gelişmeler ya da sevgi temalı ilişkilerinizde sıcaklık yaratan durumlar ön planda. Tutmaktan keyif alacağınız sözler verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle bilgi paylaşımı içinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Bu noktada ekip çalışmasının gücünü kullanabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı içinize kapanabilirsiniz. Bugün işinizle ilgili daha fazla üretken olabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın akışını değiştirmek için planlar yapmaya başlamalısınız. Çevreniz de yavaş yavaş değişiyor. Eski dostlarınıza vefasızlık yapmayın.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızla ilgili güçlü bir destek alabilirsiniz ancak, sağlık konusunda hassas bir günden geçiyorsunuz ve ilişkilerinizde çok daha sabırlı olmanız gereken, iletişim konusunda ani ataklar ile karşılaşabileceğiniz bir günden geçiyor olacaksınız. Akşam saatlerinde ilişkilerinizi ve kendi ruhsal durumunuzu iyileştirmek için fırsatlarınız olacak. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarının yardımcı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi toparladıktan sonra kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. İçinizdeki iyimserlik etrafınızı sarabilir. Gece saatlerinde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda öne süreceğiniz bir fikir taktir toplayabilir. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İyilik yaptığınız, işe alınmasında aracı olduğunuz kişilerinde hainlik içinde olduğunu öğrenmeniz hayal kırıklığına yol açacaktır. Siz de sakin duramayacaksınız. Kaybedeceklerinizi dahi önemsemeden yıllarca içinizde biriken tüm kininizi dışarı akıtacaksınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>