Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkes tarafından eli sıkı biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz. İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak. İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba gününe, Ay-Başak burcu geçişiyle  başlıyoruz. Değerli bulduğumuz her ne varsa, sözgelimi para-aile-özel hayatımızla ilgili konular üzerinde titizleneceğiz. Ancak mantığı öne alarak düşünmeniz halinde pürüzleri düzeltebilirsiniz. Bütçenizle alakalı hesaplamalarda bulunursunuz. Sosyal faaliyetler gün içinde hareketliliğin, haberleşmenin, iletişimin  etkili olacağını gösteriyor. Saat 06:12 Ay-Mars görünümünde hayatı biraz doğal akışına göre yaşamak lazım. Bir şeyleri sürekli irdelemek, kafamıza takmak bizi yorabilir. Meseleleri didiklemekten vazgeçelim. Bizi mutlu edecek, aktif hale getirecek olana yönelelim. Saat 08:33 Ay-Satürn görünümü, çocuklarımız, kişisel ihtiyaçlarımız, toplumsal konular, güvenlik, işlerimiz ve de bakım, onarım gibi giderlerimizin bütçemize uygun şekilde düzenlenmesinde fayda var. Bizimle aynı görüşte olmayan kişilerle aramızdaki iletişimi, duygusal meseleleri bugün olgunlukla ele almamızda yarar görüyorum. Saat 11:09 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 19-20 Aralık tarihlerinde,  finansal, sağlık, çalışma hayatınız, proje ve planlarınızı yürürlüğe koymanız anlamında bir fırsatın göstergesidir. Saat 12:56 Ay-Pluto görünümü, mevcut işinizden elde edilen kazancın yeterli olup olmadığını sorgulamanız ve derinlikli olarak incelemeniz gerektiğini vurguluyor. Eğer yetersizse, neler yapabilirsiniz veya gayet yerinde ise, ne gibi yatırımlara yönelmelisiniz, bunlar üzerinde durulmalıdır. Gün içinde aldığınız haberler sizi memnun edici olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir aşk hayatınızda bazı pürüzler ortaya çıksa da sabır içinde mutluluğunuzu korumaya çalıştınız. Fakat son günlerde olaylar sizin kontrolünüzden çıkmaya başladı. Eşiniz her sorununuzu kendi aile fertlerine anlattığı için onlar da ilişkinize müdahil olmaya başladıkları için eşinize de ailesine de sert uyarılarda bulunabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz. Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz. Planlı, istikrarlı ve disiplinli olmanız durumunda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maneviyatı yüksek, duygu paylaşımlarına ve kadersel etkilere açık günlerdeyiz. Öğle saatleri civarında, olumlu diyaloglar kurabilir, işlerimizde daha hızlı ilerleyebiliriz. Olumlubirliklerine, ilişkilere veya karşılaşmalara açık birkaç gündeyiz. Şiirsel paylaşımların, romantik atmosferlerin ortaya çıkabileceği, sanatsal yönümüzü gösterebileceğimiz etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ocak 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularla ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Harcamalarınızı düzene sokmanız gerekebilir. Bu konuda başkalarından yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde biraz daha esnek davranmalısınız. Farkındalığınızda olan konular daha fazla gün yüzüne çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabileceksiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

27 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sahip olduğunuz değerler sizin için önemli olacak ama parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. İş alanlarınızdaki görüşmelerinizi kalıcı platforma taşıyabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklarda bulunan bir dostunuzla görüşeceksiniz. Onun desteğini isteyebilirsiniz. İçinizden yükselen duygular sizi farklı alanlara götürebilir. Duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermemelisiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Büyük hedefler ve uzun vadeli planlar günün konuları olabilir. Rutin işleri etrafınızdaki kişilere devredebilir ve derin konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile sohbetleriniz düşünce şeklinize daha derin boyutlar katabilir.

27 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>