Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı birtakım mecburiyetlerle sarmalamanız partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor.

İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz birgezisiyle son bulacak. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Bunun yaşatacağı geçici panik, sizi para arayışlarına yönlendirecek.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Yakın bir zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Umutlarınızı paylaşmak isteyenler olabilir.

28 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 05:52 Güneş-Satürn görünümü, ailemiz verdiğimiz önemin, sorumluluk duygumuzun, birlik ve bütünlük içinde yaşama arzumuzun göstergesidir. Sağlıklı bir aile ilişkisi, geleceğimiz, yarınlara birlikte ulaşma hedefimiz yükselir. Büyüklerimizin varlığını yanımızda hissetmek isteriz. Küçüklerimizden sevgi ve bağlılık bekleriz. Bu görünüm bütün bu dileklerin gerçekleşmesi için üstümüze düşeni yaptığımız zamandır. Herkesten de bunu bekleriz. Saat 07:38 - 29 Ekim saat 02:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Mücadele etmek istemeyiz. Zaten boşluktaki Ay etkisinde bir şeyleri yoluna koymak, hele bu duygusal bir mesele ise, oldukça zordur. Benim tavsiyem kesinlikle yeni bir karar almamak ve beklemede kalarak, olaylara daha geniş bir açıdan bakacağınız saatleri tercih etmektir. En doğrusu boşluktaki etki altında, soğukkanlı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Gök kubbe sakin bir atmosfere hâkimken hedeflediğin ama bir türlü devreye sokamadığın konuları araştırmaya gideceksin. Seni planlarına dâhil etmek isteyen insanlarla karşılaşacaksın. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, eşinle çocuklarınızın eğitim ya da duygusal gelişimi konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Ailede yaşça küçük bireylerin bazı sorumlulukları yerine getiremeyişi seni duygusal olarak zorlayabilir. Kelimeleri özenle seçerek, önemli konuşmaların altına imzanı atabilirsin. Sevdiğin, güvendiğin, dost bildiğin ikili ilişkilerinde haksızlığa uğradığını düşünüyorsan tek tek geri bildirimleri alma zamanı geldi. Yoğun bir gün seni bekliyor!

28 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir arkadaşınız sayesinde kariyerinizde yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Bunu iyice düşünmeniz ve şartların sizin için uygunluğunu tartmanız gerekir.

28 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

28 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütçenizi ciddi şekilde düşünmeye başladınız. Merak etmeyin işlerinizi düzeltmeyi başaracaksınız.

28 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz sosyal ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Toplantı, davet organizasyonlara katılabilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ortak çalışmalara, takım çalışmalarına yatkın olduğunuz bir gündesiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçindeki ışığın farkında ancak onu yansıtmak için acelesi olmayan Aslanlar için bugün ataletten kurtulmak zorlayıcı olacaktır. Gün boyu gelişen sosyal etkinliklere yetişmekte zorlanabilirsiniz. İyi bir film sizi hoş tutar.

28 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Konferans, seminer verip, kalabalık gruplar karşısında önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Her söylenene, her duyduğunuza inanmayın. Havada uçuşan bilgilerin doğruluğunu mantık süzgecinizden geçirmelisiniz. Eski dostlarınızla karşılaşabilir sohbet edebilirsiniz.

28 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

28 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>