Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktaki çözümsüzlükleri bir mutlak olarak görmemeli, daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girmelisiniz. Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir.

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz biraz aceleci bir yargı. Arkadaşlarınızla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza başka nedenlerle elverişli görünmüyor.

Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor. Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar sizin sorununuz değil.

Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği haklı nedende arıyorsunuz. Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size sanki varlığıyla sıkıntı veriyor gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz, çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle, onun için arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz. Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı, size karşı biraz tepkili bulacaksınız.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  ciddiyet ve disiplinli çalışmanın işaretçisi olan Ay-Oğlak burcu geçişi devam ediyor. Hayatın üstümüzdeki baskısından biraz sıkılabiliriz. Sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih etmek zorunda kalmanın bizi yorduğunu düşünürüz. İşlerimizi düzgün yapmamız, planlanan şekilde bitirmemiz gerekir. Bu enerji, özel sorunların baskınlığını işaret eder. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Sağlığınızı ilgilendiren konulara bugün ağırlık verebilirsiniz. Saat 07:47 Ay-Pluto kavuşumu geçmişe ait bazı  meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur.  İstemediğiniz halde bunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Saat 11:50 Ay-Uranüs mücadeleci görünümü, baskı altına alınmaktan, ne yapacağınızın söylenmesinden,  kararlarınıza karışılmasından hoşlanmadığınızı gösteriyor.  Zorunlu işler, görevler, kurallar özgürce hareket etmenizin önüne geçtiğinden bir hayli öfkelenirsiniz. Saat 19:29 Ay-Merkür görünümü, bazı meselelere bir hayli kafamızı takmamızın işaretçisidir.  Bu sağlık, para,veya ilişkimizle ilgili konularda olabilir.  İyi bir plan yaparsak, dengeli düşünürsek, rahatlıkla üstesinden gelebiliriz. Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlu olsun.   Maden kazasında mahsur kalan işçilerimize bir an önce ulaşılması dileğimle,

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, duygusal yaşantınıza daha somut bir şekilde bakmanızı sağlayacak şartları da beraberinde getiriyor. Oysa, kafanızdan bir çok çılgınlıklar geçiyor. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebilmeniz sizi farklı kılıyor.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir. İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sağduyulu davranmanın ve uzlaşmacı olmanın önemi hafife alınıyor çoğu zaman. Bugünlerde, çözüme kavuşturmak için uzun saatler harcanması veya rahatsız edici diyaloglar içerisine girilmesi gerekebilecek olaylarla uğraşmak yerine, biraz ılımlı ve sağduyulu olup, basit bir telafi ya da özürle çok sayıda şeyi halledebiliriz. Eğer bu olasılık üzerinde hiç düşünmediyseniz, ne kadar faydalı olduğunu görüp şaşırabilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve emek konularına odaklanacağınız bir gündesiniz. Plan ve projelerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni bir üretim programı veya çalışma düzeni gündeme gelebilir. Bu açıdan yorucu ve yıpratıcı koşullar içine girmeniz mümkün gözüküyor. Strese ve yorgunluğa karşı vitamin takviyesi yapmanız iyi gelebilir.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Her konuda inatla verdiğiniz değeri geri almak için çabalıyorsunuz. Her an yanılma payınız daha belirgin hal almakta.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>