Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herhalde bugünlerde özgüveninizi yitirdiniz. Çünkü herkesin çok net, çok açık biri olarak tanımladığı partneriniz, nedense sizden henüz tam not alamadı. Genel güvensizliğinizden o da payını alıyor.

Bugünlerde herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. İş çevreniz genellikle hoş insanlardan oluşuyor. Bunlardan birinin size yakınlaşma arzusunu fark ederseniz yeni bir dost edineceksiniz.

Paraya metelik vermez, parayı önemsemez görünüyorsunuz. Halbuki gereksiz denilecek kadar küçük tasarrufları bile önemsiyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var.

Yatırım konularında bilgili kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi büyük sıkıntılara sokacak gibi görünüyor. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pasif zannettğiniz dostlardan veya bağlantılardan önemli destekler alabilrisiniz. İlişkilerde sevginizi gösterme zamanı. Bu size de iyi gelecek.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, güne damgasını vuracak ve saat 22:09 itibariyle etkili olacak Venüs-Pluto görünümü, önümüzdeki birkaç gün boyunca, parasal konularda özellikle fazla inceleyici ve oldukça titiz bir şekilde düşünmenizi ve kurduğunuz ilişkilerde de bu titizlik çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Siz kazanç anlamındaki konuları bu denli irdelerken, öncelikle çalışma hayatınızla ilgili meselelere ve kazancınızla alakalı konulara özen göstermelisiniz. İş hayatınız veya aktiviteleriniz, sağlığınız, birlikte çalıştığınız insanlar, hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konularda bir değişim ve dönüşümden geçiyorsunuz. Sorumluluklarınıza sahip çıkmak durumundasınız. Verimli biryaşamı sürdürmek veya çalışmıyor bile olsanız günlük yaşamınızda, huzur, güvenlik bulabilmeniz için her şeyden önce kendinizi geliştirmek ve eksik yanlarınızı tamamlamak durumundasınız. Yetenekli olduğunuz bir alan varsa, bu alanda gayret gösteriniz. Çaba sarf ediniz. Diyelim ki evdesiniz. Kendinizi oyalayacak, bundan da para kazanabileceğiniz uğraşılara ağırlık veriniz. Bunları dikkate aldığınızda önünüzde yepyeni bir dönem başlar ve güven duygunuz yükselir. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlarla birarada hareket etmekte ve ya belli bir plana sadık kalmakta bugün biraz zorlanabilirsin.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadeleci tavrınıza dikkat etmelisiniz.Kırıcı olmamakta fayda var.Her yalan gerçeğe mahkumdur zaman ise en iyi göstergedir.Bunu hatırlayın ve sabırlı olun.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı konularda daha özenli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konulardaki eksiklikleri tamamlayabilirsiniz. Borç alacak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda düzenleme yapmanız gerekebilir. Maddi işlerinizde güçlü destekler ortaya çıkabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşktan yorulmuş bir haliniz var. Karşı cinsten sizin için doğru olanı ile bir türlü karşılaşamadığınızı düşünüyorsunuz, haksız da sayılmazsınız.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz şeylere bakış açınız sağlam olacak. Ne yapmanız gerektiğini bildiğiniz için panik yapmanıza hiç gerek yok. Sosyal ortamlarda hayat görüşünüz etrafınızdakilere ilham verebilir.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki etkileşim,hayatınızdaki kazanç şeklinizi değiştirmeye neden olur. Bu yavaş işleyen bir sürecin son çıkış kapısına ulaşmaktır. Belkibelki çalıştığınız ekibi değiştirirsiniz. Farklı bir sektöre geçmek isteyebilirsiniz. Bu konu için sizi yüreklendiren birisi olabilir. Fakat değişimden önce iyice düşünmenizi öneririz.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>