Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüzün kara olduğu bir konuda biraz kenarda durmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tezcanlısınız. Aceleciliğin aslında insanı geciktirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün etkisinde, yeni insanlar tanımak hobilerinizle ilgilenmek istersiniz. Yeni bir çevreye girmek, hayatın güzelliklerini yaşamaktan yanasınız. Fakat çabuk sıkılabilirsiniz. Hele bazı insanlarla tanışma durumunuz olursa özellikle dikkatli olmalısınız. Sizin ne kadar sıcakkanlı ve eğlendirici biri olduğunuzu biliyoruz. Ancak bugün yeni biriyle tanışırsanız, buluşursanız karşınızdaki kişiyi iyice gözlemleyiniz. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, akıllıca düşünmemizi gerektiriyor. Çünkü gelişmeler, farklı bir yön kazanabilir. Biz buna hazırlıklı olmadığımız için, üzerinde bir plan yapmadıysak, yanlış bir karar verebiliriz. Durumumuza bir bakalım. Ona göre hareket edelim. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünüm etkisinde seyahate çıkabiliriz. Yeni insanlarla tanışabiliriz. Güzel gelişmeler yaşayabilir, keyifli bir akşam geçirebiliriz. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halinden tavrından etkilenen biri bugün sana açılıyor. Gerekgerekse ailevi konularda kaygılarının önüne geçemiyorsun. Kendi işini yapmayı planlayan bir Aslan burcuysan, fikirlerine inandığın kişinin desteğiyle, netleşebilirsin. Özel sektörde, müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, bazı anlaşmazlıklar ve iptaller oluşabilir. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, tavırlarından hoşlanmadığının kişinin referansı sayesindebulabilirsin. Onun hakkında önyargılı davrandığın için kendini kötü hissedebilirsin. Evlilik teklifi aldıysan senin için de tatlı telaşlar başlıyor. Hazır yiyeceklerden sıkıldıysan mutfak becerilerini geliştireceğin hobiler edinebilirsin.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüze gelen fırsatları kendinize olan güveniniz sayesinde akıllıca değerlendirip önemli finansal kazanımlar elde edebilirsiniz. Ancak gelecek kaygısıyla yanlış adımlar atmamaya gayret etmelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanarak farklı bakış açıları oluşturabilirsiniz. Farklı konulara gruplara, yönelmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bu düşüncelerinizi yakın çevrenizle paylaşabilir, destek görebilirsiniz. Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etme şansını bulacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyor- sunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli ortamlar ve sohbetler içinde yerinizi alabilirsiniz. Geleceğe daha poziti ve ılımlı duygularla bakabilirsiniz. Sosyal organizasyonlara, toplantı ve davetlere katılabilirsiniz, keyifli bir gün olabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, arkadaşlarınızla bol iletişim kuracağınız bir güne işaret ediyor. Sosyal çevrenizde herkes can kulağıyla sizi dinlemek ister. Fakat bazen lüzumsuz yere boş laf edilen ortamlarda vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz. En iyisi günü sakin ve huzurlu bir ortamda sevdiğiniz kişiyle keyifli bir yemek yiyerek tamamlayın.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>