Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine bu kadar güvensiz olmanız, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Henüz başındayken bu güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var.

Hiç yeterli görmediğiniz biri var ve işler çoğunlukla ondan akıyor. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız.

Sevgi ve güvensizlik tercihli ilişkilerde bir arada barınamıyorlar. Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabiliyor, insanlar sorunlarını kolayca size devredebiliyorlar. Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayıkaynaklı gerginliklerle bitireceksiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 06:03-12:47 arasında Ay boşlukta olacağından, gecikmeler göz önüne alınarak işlerinizi düzenlemeniz gayet faydalıdır. Hiçbir konuda hayati kararlar vermemek lazımdır. Görüşlerinizi dışa karşı ifade ederken, kendinizden ne kadar emin olsanız da, tedbirli konuşmanız yerinde olur. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, sevdiklerinizle yakın olmanızı, daha güçlü bir şekilde hayatı kucaklamanızı sağlıyor. Bakış açınız son zamanlarda hayatın anlamını üzerine düşünmek. Yeni bir sayfa açılmış önünüzde ve siz bunun gayet iyi farkındasınız. Tabii ki yalnızsanız,veya finansal sorunlarınız varsa, bunları derleyip toparlamak adına ciddi bir şekilde düşünebilirsiniz. Ancak bugün biraz canlanın, keyiflenin bu görünümle. Hoşça vakit geçirmek için planlar yapın. Size iyi gelecektir. Saat 12:47 Ay-Boğa burcu seyrinde, maddi konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Tutkularınızı, hem zihinsel hem fiziksel boyutta tadını çıkarmak isteriz. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkıyor. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı,hayatımız, sorumluluklarımız tabii ki çok önemli. Ancak ailemizin desteği ve onlarla birlik ve bütünlük duygusu hepsinden önemli. El ele sorunlar çözülmeli, gönül gönüle yürünülmeli. Biz bugün böyle düşüneceğiz. Kimse kusura bakmasın. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, ailemiz ve finansal konular üzerinde rahatlatıcı bu geçiş, her şeyin düzeleceğine dair bir inanç aşılayıcı olsa da, bizim mutlaka gerçekçi düşünmemiz, hesabımızı iyi yapmamız, problemleri göz ardı etmememiz gerekiyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklar, arkadaşlıklar bugün ön planda olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda ettiğini göreceksin.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta kararlarınızı vurgulayacağınız bir gün. Önemli ve geleceğe yönelik kararlar alabilir ve konuşmalar yapabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınız güçlü olabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız bir gündesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi sonuca bağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Kişisel konularda daha özgün davranabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde uzak yollar ve yolculuklar konusunda biraz daha temkinli olmalısınız, sosyal paylaşımlarınızda, ilişkilerinizde sakin ve dengeli bir tutum izlemeyi ihmal etmeyin. Öğle sonrasında ise hedef ve planlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Başkaları için ilham kaynağı olabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeteneklerinizin ve yaratıcılığınızın son derece yüksek olduğu, farklı ilham ve titreşimlere açık bir gündesiniz. Bugün çok keyifli bir gün geçirecek, sizden yaşça büyük insanlardan destek görecek ve onlarla fikir alış verişinde bulunacaksınız. Yeni maddi imkanlar yaratma durumunuz sözkonusu

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok daha keyifli ve güçlü hissedeceksiniz. Daha önce karar veremediğiniz konu hakkında sakin bir biçimde düşünecek ve kararlı bir tavır içine gireceksiniz. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlık çözümleniyor.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki uyum sizi bugün hayatın anlamını tüm gerçekliğiyle sorgulamaya iter. Yaşamınız bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçecektir. Yeni başlangıçlar için harika bir gün. İlişkiler kalıcı olur. Cömertçe sunduğunuz sevginize kimler hakkıyla cevap veriyor. Bunları tespit edin.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 06" R
Ay
Aslan
16° 20' 29" R
Merkür
Koç
28° 50' 33"
Venüs
Boğa
18° 49' 15"
Mars
Koç
10° 49' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 31"
Satürn
Balık
17° 43' 48"
Uranüs
Boğa
23° 11' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 36"
Lilith
Başak
24° 56' 34"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>