Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı şikayetler dile getirilebilir. Size duyulan kıskançlık tümüyle mi kurgu ? Hiçbir haklı dayanağı yok mu ? Bunların yanıtlarını kendinize dürüstçe vermeniz gerekiyor.

İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azalıyor. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugünlerde doğabilir.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor.

Duygu dünyanızda gerilim var. Önümüzdeki günleri çok bedel ödetecek bir heyecanla geçirebilirsiniz, dikkat !

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel görüşmelerdeki risk unsuru tehlike arz ediyor. Riski ortadan kaldırabilmeniz, bu görüşme ya da görüşmeleri en azından ertelemenize bağlı. Son günlerde bir yakınınıza bağımlı gibi yaşıyorsunuz. Onun size duyduğu ihtiyacı biraz abartıyor gibisiniz. Kendinizi suçlu bulduğunuz konuları, nedense kendinizi mutlaka cezalandırma dürtüsüyle ele alıyorsunuz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar güne, saat 08:23 itibariyle burcunuza geçiş yapacak Ay etkisinde başlıyoruz. Çocuksu yanlarımız ön planda olacak. Esprili hallerinizle etrafınızdaki insanların ilgisini çekebilir, kendi isteklerinizi onlara kolayca kabul ettirebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara karşı koruyucu bir tavır içinde olabilir, ciddi ve ağırbaşlı hallerinizle çekici bir görünüm kazanabilirsiniz. Sizin arzunuz, içinizdeki çocuğun hep mutlu kalması. Hayatın tüm karmaşasına rağmen negatif insanlar, yorucu duygular içinde olmadan gönlünüzce güzellikler yaşamaktan yanasınız. Kimilerine göre kibirli bir duruş olarak nitelendirilse de, aslında bu duruşun altında sevilmeyi bekleyen koca bir bebek olduğunu siz de biliyorsunuz. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünümü,durumumuz, işimizden elde ettiğimiz gelir, insanlarla olan alışverişlerimizdeki hassasiyetin işaretçisidir. Sağlamlık arıyoruz. Dışarıdan destek göremediğimizde veyaortamında aradığımızı bulamadığımızda hassaslaşırız. İş değişikliği düşünüyorsak, boşanma veyanedeniyle hakkımız yeniyorsa, çok sakin ve soğukkanlı bir şekilde hareket etmemizde yarar var. Bu görünüm ideallerinize uygun gelişmeleri arzu ettiğinizin işaretidir. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü kendinize olan güveninizi bir an evvel harekete geçirmeniz ve kendinizi geri planda tutma duygunuzdan arınmanız için sizleri uyarıyor adeta. Bugün sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz korkmayın sadece ihmalkar olmadan birinci önceliğinizin sağlığınız olduğunun farkına varın. Özel yaşamınızda eş ya da sevgili ile problemler yaşayan Aslan burçlarına tavsiyem anlayışlı davranırken duygularınızın suiistimal edilmesine izin vermeyin.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani sağlık sorunlarına karşı dikkat edin. Gündelik yaşamınızda birden ortaya çıkan sorunlar programınızı son anda değiştirebilir. Ailenizle ilgili konularda daha sabırlı olmalı ve sizden istedikleri sorumlulukları yerine geçirebilmelisiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili kısmetli bir gündesiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırma yapabilirsiniz. İşlerinizde destek görebilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle birlikte çok hoş bir program yapabilirsiniz. Birlikte arkadaşlarınızın davetlerine katılabilir, toplantılar düzenleyebilir, kısa yolculuk programları yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik duygu ve isteklerinizi sevdiğinizle paylaşabilir, onun desteğini alabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akışta geçen birkaç günün ardından Ay bugün burcunuzda ve ışığınızla parlamaya kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Ayrıca gündelik yaşamınızda size koşulsuz destek olacak kişileri yanınızda bulabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular zaman zaman sizi bir hayli zorlayabilir. Yine de hayattan beklentiniz yüksek olduğu ve kendinizi şanslı hissettiğiniz için bugünü oldukça verimli kılabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim, sizin aşka aşık kimliğinizi coşkulandırır. İş ortamında tanıştığınız kişiye karşı farklı bir elektriklenme hissedebilirsiniz. Ayrıca çevrenizdekilere yardım etmek, hayır işlerinde görev almak ruhunuzu dinlendirir. Cömert kişiliğinizle herkesin kalbini kazanırsınız. Fakat özel hayat için kesin karar almak iyi değildir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 07' 30" R
Ay
Başak
07° 21' 59"
Merkür
Boğa
01° 00' 48"
Venüs
Boğa
20° 58' 38"
Mars
Koç
12° 10' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 20"
Satürn
Balık
17° 51' 08"
Uranüs
Boğa
23° 17' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 59"
Lilith
Başak
25° 08' 14"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:24

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>