Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olacaksınız. Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun.

Sözde dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her akşam yeni, yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu insan çokluğu, köklü ilişkiler kurmanızı önlüyor. Yapmak isteyip de yapamadığınız birçok arzunuz var. Şu günlerde gözle görülür bir doyumsuzluk içindesiniz. Bundan kurtulmak için arzularınızı tek tek ele alıp elde etmeye çalışmanız gerekiyor. Yakın bir günde uzaktan konuklarınız olabilir.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisinde, bir yandan parasal konularda fazla titizleniyorsunuz ancak diğer taraftan gayet rahat davranıyor, hesabınızı yapmadan alışverişlerde bulunuyorsunuz. Benim tavsiyem mali konularda biraz daha mantıklı hareket etmekte yarar var. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlığı, maddi konular bizi bir hayli düşündürür. Eldeki miktara göre hareket etmek zorunluluğu yorucudur. Bir yandan ihtiyaçlarımız, diğer yandan ödenmesi gerekenler sabah itibariyle bizi düşündürür. Saat 13:34 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, kafanızın içindeki planlara ve hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Tepki göstermekten çekinmeyeceksin! Etrafındaki insanları yönlendirmek istediğin bir gün. Kafandaki planları onlarla paylaşabilir ve aynı zamanda da tepki göstermekten çekinmeyebilirsin. Bu yüzden sosyal medyada daha sonra pişman olacağın paylaşımlar yapmamaya özen göstermelisin. Gün içinde evdeki sorumluluklarınla ilgili endişe duyduğun konular ön plana çıkabilir. Sabırlı olmanda fayda var. Eşinin sağlık problemi varsa onun bu durumuna özel olarak itina gösterebilirsin. Eğer okul çağında çocuğun varsa düzenli olması ve disipline girmesi zor olabilir. Zorlayıcı olmak yerine dikkat problemi gibi sorunlar yaşayabilme ihtimalini de düşünmelisin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin bazı konulara ilişkin önyargılı fikirlerini eleştirebilirsin. Bu durum aranızda kısa süreli bir inatlaşmaya dönebilir. Akşam saatlerini evde geçirmek yerine konser ya da benzeri etkinliklerle geçirmek sana daha cazip gelecek.

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son derece heyecanlı ve enerjik olacağınız bir gün. Beklenmedik gelişmeler karşısında duygularınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Fakat, çalışmalarınızı başarıyla sürdüreceksiniz. Beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda getirecektir. İlerleyen saatlerde işlerinizde hatalar olabilir. Gün içinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Zihinsel yoğunluğunuz sizi yorabilir. İşlerinizi akşam saatlerine bırakmamaya çalışın, kafa karışıklığınız artabilir.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapıcı bir tavır içinde bulunduğunuz bir dönem. İsteklerinizi hoş bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve her zamankinden daha pratik olabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu istekleriniz konusunda baskıcı tutumlar sergileyebilirsiniz. Finansal konularda sabırlı davranmak önemli. Ertelenmiş konular gündem olabilir.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Bu kurabiye yaparak da bir tuvale çizdiğiniz desenleri renklendirip hayat katarak da olabilir. Sevdiğiniz kişiyle açık, dürüst gönlünüzden geçen duyguları ifade eden bir konuşma yapabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabah saatlerinde burcunuzda ilerleyen Ay size kendinizi gösterme ve ortaya koyma imkanı tanıyor. Cesur davranabilirsiniz. Öğleden sonra ise keyif ve konforunuz çok daha ön planda olabilir. Kazanç ve gelirlerinize odaklanabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 50" R
Ay
Yay
22° 29' 54"
Merkür
Koç
16° 11' 47"
Venüs
Koç
27° 57' 45"
Mars
Balık
27° 49' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 59"
Satürn
Balık
16° 21' 18"
Uranüs
Boğa
22° 12' 25"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 08"
Lilith
Başak
23° 03' 51"
True Node
Koç
15° 27' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>