Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yeterince şımarttığının farkında. Neysi ki o da şımartmaktan memnun. Neşeli ve zevkli zaman geçirmeye devam edeceksiniz. Bugün yine sizi görmek isteyecek.

Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok işinize yarıyor. İş yaşamınızdaki başarınız biraz da bu özellikleriniz nedeniyle giderek artıyor.

Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugün canınızı sıkıyor. Onun bunu hak etmediğini düşündüğünüz, aldığınız her şeyde gözünüz kaldı adeta.

Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı ama yine de zaman zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda ümit dolu hayallerden somut gerçekliğe kesin geçiş var. Son zamanlarda gerçekleşen bütün gelişmeler sizden yana. Siz de bütün bunların değerini biliyorsunuz. Kazandıklarınızı kaybetmemek için olumlu bir çaba içindesiniz. Bir yakınınızla yaşadığınız bir sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlattı.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, enerjimiz biraz düşebilir. Eğer birkaç gündür sıkıntılı günler geçiren Aslanlardan birisi iseniz, dinlenmenize önem veriniz. Herhangi bir konuda acil kararlar vermeyiniz. Saat 11:35 itibariyle burcunuza geçiş yapıyor. Çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz. Her konuda liderlik gücünüzü göstermek hoşunuza gidebilir. Sizi görenler veya sizinle olanlar kendinize has olan havanız karşısında etkilenebilirler. Dış dünyadaki bu güçlü ifade tarzı coşkunluk uyandırıcı olduğu için doğal olarak yenilmeniz, eğilmeniz bükülmeniz mümkün değildir. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız o yönde hareket edebilirsiniz. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket döneminde olduğumuzdan, aşk hayatımız, zevklerimiz, çocuklarımızla ilgili konular, becerilerimiz, zevkli yolculuklar, kurulan iletişimler, alınan haberler, gelir-geçer ilişkiler ve çocuk sahibi olma yönündeki kararlarımızın tekrar geleceğe yönelik şekilde ele alınması gerekir. Gerçekçi düşünmemizde fayda var. Karşımıza bir fırsat çıkabilir, bir gelişme yaşanabilir veya daha önce adım attığımız bir işle ilgili haber gelebilir. Hemen karar vermeyelim. Hazırlıklarımızı gözden geçirelim, işlerimizi tamamlayalım. Geri hareket öncesi ayrıldığımız sevgilimiz geri dönebilir. Akıllıca duruma bakmakta yarar var. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimize verdiğimiz önemi ve değeri yükseltir. Bu saatlerde moralimiz yükselir. Gelişmeler bizi memnun eder. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, eskiye ait meseleler üzerinde düşünmemizi sağlar. 17 Kasım tarihinde adım attığımızveya özel konularda gelişmeler yaşanır. Saat 20:39 Ay-Güneş görünümü, pozitif yönde bizi destekliyor. Kendimizi öne çıkarmak, yeteneklerimizi göstermek için bize fırsatlar sağlayan bu görünümden yararlanmak bugün gayet kolay. Kişisel meselelerin, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik tanımanın işareti olan böyle bir günde, kendinizle yakından ilgilenmeniz gayet yararlıdır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Önce ben diyeceksin! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Artık enerjini emen sorumluluklara, sevgiliye ve arkadaşlara paydos! Gökyüzü bugün sana ?önce ben? diyebilmen gerektiğini hatırlatacak. Özellikle evliysen ya da sevgilin varsa, ona fikirlerini açıkça anlatabilirsin. Eğer eşinle para konularında ayrışmalar yaşıyor ve sürekli aynı konulardan dertleniyorsan bazı tedbirler almak istediğinden kendisine bahsetmek isteyebilirsin. Kariyer hayatına yeni başlayan çiçeği burcunda bir mezun isen kurumsal firma ya da kamu sektörü gibi seçeneklerin arasında kararsızlık yaşayabilirsin. Emin olmadığın konularda atılım yapmak bugün sana kazanç sağlamaz, gel sen araştırma yapmadan büyük yatırımlara girişme?

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde pozitif bir gün içindesiniz. Kariyer yaşantınız ile ilgili kendinizi iyi hissedebileceğiniz ve değerli bulacağınız önemli teklifler alabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Gün içinde kendi iç uyumunuzu yakalayacaksınız. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki hareketlilik, haberler baş döndürücü hızda olabilir. Siz de kendinizi buna uyumlandırırken bu hareketin enerjisine kendinizi kaptırabilirsiniz. Aşırı hız, ani tepki veya telaştan oluşabilecek aksaklıklara dikkat etmelisiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem aşk hem de parasal açıdan verimli bir dönemde bulunuyorsunuz. Fırsatları değerlendirebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. İlginç ve farklı istekler içine girebilir, yaşantınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve yaratıcılığın yüksek olduğu bir gündesiniz. Gün boyu talihiniz yerinde. İyimserlik ve güzen tazeleyen olaylar gelişebilir. Yeni ilişkiler söz konusu.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ve Jüpiter birlikte seyahat ederken, eğlence hayatınız renklenecek. Sosyal ilişkilerinizde aktif bir dönemdesiniz. Yeni grup ve arkadaşlıklara dahil olabilirsiniz. Şans oyunları bu dönemde yüzünüzü güldürür. Çocuğunuzun başarılarıyla gurur duyarsınız. Yeni bir hobiye başlama zamanı.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 34" R
Ay
İkizler
18° 54' 12" R
Merkür
Koç
23° 57' 31"
Venüs
Boğa
13° 21' 03"
Mars
Koç
07° 25' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 37"
Satürn
Balık
17° 24' 09"
Uranüs
Boğa
22° 55' 32"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 36"
Lilith
Başak
24° 26' 60"
True Node
Koç
15° 10' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>