Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor.

Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunabiliyor.

. Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde. Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu

Dış görünüş, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görülmemeli. Yapmacık davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjisiyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların geçici ve çok sudan şeyler olduğuna, insanların üzülmek için gerekçeler aradıklarına inanıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:38 Ay-Yengeç geçişinde, güven duygusu hayatın her alanında önemli hale geliyor. Ruhsal ve fiziksel anlamda huzur arayacağız. Emin olmak isteyeceğiz. Yarınımız nelere gebe, bugün uyandığımızda bizi hangi zorluk bekliyor diye endişelenmek istemiyoruz. Bugün Ay ışığı, koruyucu ve kollayıcı bir şekilde şifalandırdığı için, endişelerimizden kurtulmamız kolay olacaktır. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, içimize attığımız ve kimseye belli etmediğimiz sıkıntılarımızdan kurtulmak isteğimizi vurguluyor. Yaşanan tersliklere elimizde olmadan üzülüyoruz. Başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemi üzerinde duracağız. Güvenmek, ilgi görmek, desteklenmek arzumuz bu saatlerde yükseliyor. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, ailevi vehayatıyla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıların göstergesidir. Huzursuzluk yaşanabilir. Kendinizi önemsiz, sevilmeyen, değeri bilinmeyen kişi olarak görebilirsiniz. Oysaki bunlar enerjilerin yarattığı hassasiyettir. Bu olumsuz duyguların sizi esir almasına izin vermeyin. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Güvende hissediyorsun! Sabah yorgun uyanman motivasyonunu düşürüyor. Aslında evde biriken işler var ancak senin kulağın sürekli telefona gelecek olan mesajda olabilir. Dışarı çıkarak biraz hava almak yerine sosyal medyada günü takip etmek ve güncel haberleri okumayı tercih etmek isteyebilirsin. Sevdiğin kişi yanındayken kendini güvende hissetmek sana iyi geliyor. Bugün uzun zamandan sonra birbirinize anlatacak çok şey olduğunu fark ediyorsun. Ailenle bir arada olmak sana iyi gelecek. Bugün aynı zamanda kardeşinin uzun zamandır içinde taşıdığı sıkıntıdan haberdar olabilirsin. Hayatın tam ortasından geçerken, aklındaki soruların yanıtını aradığın, boşluklarını tamamlamaya çalıştığın bir süreç gün. Arındığın, duruşunu ve yaşamdan edindiklerini sorguladığın ve kimlerin yanında olduğunu düşündüğün bir döngüdesin.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki hayal kırıklıklarını artık unutmanız gerekmektedir. Önemli otoriter figürlerden destekler alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve yeni hevesler size iyi gelecektir.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, sizi ailevi konularda daha kırılgan kılmakta. Geçmişten kaynaklanan bir konuya daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaptığınız işleri yeniden gözden geçireceksiniz. Hataların farkına varabilir, düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Bugün kendinizi ödüllendirebilir, elektronik cihaz almayı planlayabilirsiniz. Duygularınız yükseliyor.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkulu ve güç kullanmayı seven Aslanlar, bugün yaşam alanınızı düzenleme arzunuz yüksek. Gerginlik yaratmadan, eleştirel davranmadan hareket ederseniz verimli olursunuz.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken bilinçaltınızdaki konulara ışık tutacak. Kolektif enerjinizi açığa çıkarabilirsiniz. Toplum faydasına yapacağınız işlerden dolayı tanınıp herkesin sevgisini kazanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bilinçaltına ittiğiniz iç güdüsel olarak herkesi koruma eğiliminiz bugün tırmanışa geçer.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 41" R
Ay
İkizler
22° 43' 05" R
Merkür
Koç
24° 14' 10"
Venüs
Boğa
13° 41' 34"
Mars
Koç
07° 38' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 33"
Satürn
Balık
17° 25' 25"
Uranüs
Boğa
22° 56' 30"
Neptün
Balık
29° 12' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 29"
Lilith
Başak
24° 28' 50"
True Node
Koç
15° 09' 11"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>