Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haklı olan sizsiniz. O da bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda hissediyor. Belli ki, karşılıklı kişilik sürtüşmeleri içindesiniz. Üzerine örtmek istediğiniz bir mesele, bugün yine aranızda tartışma konusu olabilir.

Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Bütün parlaklığınız üzerinizde. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz.

Tokgözlü ve kendine yeten görünüşünüz yakınlarınızın takdirine neden oluyor, ama onlar yine de size desteklerini sürdürmek istiyorlar. Kendi kendinizi idare etme çabanız, bazı harcamalarınıza daha da dikkat etmenizi gerektirecek.

Aşk ilişkinizi başka ilişkilerinize bağımlıymış gibi yaşamamalısınız. Ailenize düşkün olmanız iyi bir duygu. Ne var ki, bu duyguyu zaman zaman abarttığınızın siz de farkındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden bir konuda akıl isteyen bir dostunuza pratik çözümler önermeniz, size minnet duymasına neden olacak. Sabah saatlerinde yaşayacağınız durgunluk, ilerleyen saatlerde yerini yoğun bir enerjiye bırakabilir. Oldukça yaratıcı bir gününüzde olduğunuz için, hem özel yaşamınızla, hem de işinizle ilgili birikmiş pek çok sorunu çözmeniz mümkün.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:25 Güneş-Neptün olumlu görünümüyle, bir ilişkide, bir ortaklıkla, maddi ve manevi çıkarlarınızı kollamalı, ideallerinizi gerçekleştirmek üzere hareket etmelisiniz. Gerçekçi olmanız halinde, mevcut yaşamınızı düzenleyecekve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Saat 04:29 itibariyle Kova burcu üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında, kırgın olduğunuz bazı insanlar ve sizde yer etmiş önemli olayları farklı bir bakış açısıyla ele alırsınız. Özgürlük duygunuz, hayatın zorluklarından kaçış isteğiniz ruhsal anlamda kendinizi toplum içinde bir birey olarak hissetme isteğiniz ön plandadır. Ne olursa olsun duyguların sizi esir almasına veya gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışmanız en doğrusudur. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene karşı taşıdığın sorumluluklar, zihnini meşgul edebilir. Evde yapılması gereken rutin işlerle ilgilenebilirsin.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

2017'ye yepyeni bir başlangıç yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Yakın olduğunuz bir arkadaşınıza içinizi dökebilirsiniz. Yalnız siz de söylediklerinizi unutmamalı ve arkasında durmalısınız. Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerinizde daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Karşınızdakileri dinlemeye özen göstermelisiniz. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerin öne çıktığı bir gün olabilir. Eşinizve sevgilinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Eşitlik, denge ve uyum peşinde olabilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuklarınızla ilgili konularda esnek ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Dış ortamlarda bulunmak, ruhunuza iyi gelecek.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılbaşı gecesi ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz.Yahut birçok organizasyona uğrayabilir, farklı insan topluluklarıyla yeni yıla giriş etkinliklerini deneyimleyebilirsiniz. Entelektüel sohbetlerin, nezaketin ve insani erdemin yoğun hissedileceği ortamlarda vakit geçirmeye çalışacaksınız. Yeni yılda da tarzınız ve yaklaşımlarınız Venüs/Jüpiter olumlu açısı temasıyla gelecektir. İyi yıllar dileriz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

2017'ye yepyeni bir başlangıç yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Yakın olduğunuz bir arkadaşınıza içinizi dökebilirsiniz. Yalnız siz de söylediklerinizi unutmamalı ve arkasında durmalısınız.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 05' 44" R
Ay
Yengeç
15° 56' 34" R
Merkür
Koç
26° 03' 52"
Venüs
Boğa
15° 50' 18"
Mars
Koç
08° 58' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 12"
Satürn
Balık
17° 33' 16"
Uranüs
Boğa
23° 02' 35"
Neptün
Balık
29° 14' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 01"
Lilith
Başak
24° 40' 27"
True Node
Koç
14° 59' 56"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>