Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu gününüzügörüşmeleriyle geçirirken uzaktaki sevgilinizde yüreğinizin bir kenarını yakmaya devam edecek. Onun ruhuna ulaşamadığınızı düşünüyorsunuz ama sizde ona yeteri kadar açık davranmıyorsunuz.

Çalıştığınız ortamdailişkileriniz karşılıklı güven çerçevesinde yürüyor. Anlayamadığınız veya yetiştiremediğiniz konularda arkadaşlarınız size yardımcı oluyor. Siz de bu iyilikleri istismar etmeden daha öz verili çalışmalısınız.

Parasal konularda tutumlu ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Elinize geçen parayı harcarken dikkatli olmalı özellikle borç vermekten kaçmalısınız.

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük biryoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilişki konularında belirsizlikleriniz olabilir, değişiklik düşüncelerine yönelebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız, bazı endişelerle sizi böyle davranmaya itebilir. Kendinizi belli yalnızlıklar içersinde hissettiğiniz konuları, birkaç dostunuza açmanızda yarar var. Tek başınıza üstlenemeyeceğiniz sorumluluklar, bugünlerde yıpratıcı olabilir.

4 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:20 Ay-Satürn görünümü, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak kısıtlanabilir, istediğimiz huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Saat 10:58 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 16:54 Güneş-Neptün kavuşumu, günün en önemli görünümüdür. Sezgilemiz yükselir. Yaşanabilecek olayları önceden hissedebilirsiniz. Şefkate, güzel desteklere, ilişkimizde mutlu olmaya, paylaşımda bulunmaya açık oluruz. Ancak ben derim ki, para konularında kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı çok iyi yapınız. Gerektiğinde gerçekçi olmayı da ihmal etmeyelim. Saat 23:36 Ay-Pluto görünümü, sizi baskı altına alır ve sorumlulukları tekrar hatırlatır.

4 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım bıraktığın birkaç işi tamamlayabilirsin. Bugün ödünç verdiğin bir eşyan sana tekrar geri dönecek.

4 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazlaca alışveriş tutkusu içinde görebilir ve hiç hesap yapmadan anlık heveslerle hareket edebilirsiniz. Fakat ödemelerinizi yaparken çok dikkatli olmalı yanlış yerlere yanlış miktarlarda ödemeler yapmamalısınız. Yine hiç beklemediğiniz bir yerden bir haber alabilir ve kutlama organizasyonlarına katılabilirsiniz. Bu toplantıda eski dostlardan biri ile karşılaşmanız da olası bir durumdur. Geçmişteki bir dostunuzla karşılaşmak sizi bir anda eskilere ve eski yaşanmışlıklara götürebilir ve organizasyondan çok mutlu bir şekilde ayrılabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla paylaşım içinde olmak ve onların ihtiyaçlarına yanıt vermek önemli. Gelecek yönünde daha ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü size kendinizi yenilemeniz ruhsal olarak daha güçlü olmanız için güzel bir şans veriyor. Kişisel bakımınızı ve ruhsal beslenmenizi bugün yapabilirsiniz. Daha önce uzak durduğunuz meditasyon spritüel öğretiler için fırsat yaratın ve öğrendiklerinizi uygulayın. Yoğun geçen bir haftadan sonra enerjinizi yükseltmeye fazlasıyla ihtiyacınız var. Sevdiklerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Fakat hesapta olmayan rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz. Son derece sakin davranarak gereken cevabı vermekte gecikmeyin. Kendi kendinize sinir harbi yapacağınıza bırakın onlar sinirlensin. Bugün size özel olsun kendinizi şımartın ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.

4 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya sevgilinizin para hayatında bazı sorunlar ve dağılmalar oluşabilir. Bu pazar parasal konularda önemli çözümler karşınıza gelebilir.

4 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel, ruhani toplulukların faaliyetlerine dahil edebilir.Diğer yandan sanat akımları ve etkinlikleri ilginizi çeker. Resim ve müzikle uğraşabilir, sergi ve konserlere gidebilir, kendinizi başka bir dünyada hissetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özel hayatla kararlar almak için bugün harekete geçmeyin.

4 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki bir ilişkinin niteliği veya işlerinizle ilgili konuları çevreleyen şartlar birdenbire değişebilir. Bu değişiklik sizi son derece avantajlı bir konuma getirecektir. Fırsatları değerlendirip olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 53" R
Ay
Aslan
24° 14' 14" R
Merkür
Koç
29° 38' 08"
Venüs
Boğa
19° 37' 26"
Mars
Koç
11° 19' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 45"
Satürn
Balık
17° 46' 34"
Uranüs
Boğa
23° 13' 18"
Neptün
Balık
29° 19' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 37"
Lilith
Başak
25° 00' 55"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>