Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır gözlerinizi üzerinden ayıramadığınız biri var. Onu da hafta sonu gezinize katmak için çeşitli oyunlar içindesiniz. Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler buluyorsunuz.

Çok kısa bir zamandailişkilerinizde bazı operasyonlar yapacaksınız. Birtakım insanların size karşı kötü niyetler beslediğini düşünüyorsunuz. Bu sizi huzursuz ediyor, veriminizi de düşürüyor.

Bankada ki küçük paranız önümüzdeki günlerde özel nedenlerle bir miktar eksilecek.

edin ama, bu özel nedenler son günlerde fazla masraflı olmaya başladı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden gidip unutamadığınız bir yere yeniden gitmeyi düşünüyorsunuz. Bu hafta sonu bunun için uygun görünüyor. Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman bu düşüncelerle yaşıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıkacak, bir oh çekeceksiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:06 Yengeç burcunda oluşacak sondördün fazı, yakın çevrenizde bulunan insanlar başta olmak üzere herkesle güçlü bir şekilde iletişimde bulunmak, yaşamınızla alakalı her konuda bilgi ve deneyim alanınızı geliştirmek, sözel açıdan kuvvetli bir şekilde kendinizi ifade ederek asıl yapmak istediklerinize odaklanmak kısaca düşüncelerinizi hayata geçirmek istersiniz.  Bu istek, gün boyu başkalarıyla fikir alışverişinizde esnek ve uyumlu bir tarz içinde iletişimde bulunmanızı ve farklı düşünseniz bile etrafınızdaki insanlarla anlaşabilmek için ılımlı davranmanıza, çatışma çıkmasın diye susmanıza, asıl fikirleriniz yerine başkalarının hoşuna gidecek tarzda konuşmanıza neden olabilir. Eğer siz,  içinizden gelmeyerek böyle davranıyorsanız, bir de istediğiniz karşılığı alamıyorsanız sıkılabilirsiniz. Onun için lütfen kendinize çok yüklenmeyiniz olur mu? Saat 14:04-6 Ekim saat 11:30  arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında enerjimiz biraz düşebilir. Eğer birkaç gündür sıkıntılı günler geçiren Aslanlardan birisi iseniz, dinlenmenize önem veriniz.  Herhangi bir konuda acil kararlar vermeyiniz. Bu sakıncalı olabilir. Ailenizle alakalı işler, güvencenizi ilgilendiren maddi ve manevi meselelerde hassas düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize olan ihtiyacınız artabilir. Bütün bunlar gayet doğaldır. Ancak ben aceleyle karar vermenizi veya olumsuz düşünmenizi istemiyorum. Yeni haftamızın arzuladığımız olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizinle rekabete, sizi ya da sizinle ilgili olarak diğerlerini yanıltmaya çalışan kişiler olabilir. Dramatik tavırları olan kişiler veya mücadeleci durumlar gündeme gelebilir.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari veya sağlık başlıkları altında ele alınabilecek konularda tartışmalar söz konusu olabilir. Dolayısıyla, fikir çatışmalarına neden olmaktan kaçınarak, dengeyi kaybetmeden fikir alışverişlerinde bulunmak daha faydalı olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay, atalar, gelenekler, ev, aile, vatan, millet veya kadınlarla ilgili başlıklı konuları ön plana çıkartabilir. Geleneksel kodlarımızdan gelen birikimle duygusal reaksiyonlar verebiliriz. Çok olmasa da, (zira olumlu ve olumsuz açılar kol kola hafta boyunca)kin, nefret, öfke duyguları ön plana çıkabilir. Saldırgan kişiler, gruplar ve ülkeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere, ani tepkilere veya ani olaylara açık bir aylık süreçteyiz. Tepkisel tavırlardan uzak durmalı ve değişikliklere uyumlu bir tavır sergilemeli ya da değişikliklerden fayda sağlamasını bilmeliyiz. Su ve sıvılarla ilgili konular da gündeme gelebilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Duygusal anlamda yaralandığınız konular gündeme taşınabilir. Kendi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Diğer insanların kötü huylarını yüzüne vurmak istiyor ve içinizi rahatlatmak amacına giriyorsunuz. Belki bir hataya sebep olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ertelemekte fayda var. Bugün yeni ve mantıklı huylara sahip olacaksınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derinden giden ve biraz isteksiz yapınızla olayları dışarıdan izlemek hoşunuza gidebilir. Seyahat ve eğitim alanlarınızdaki beklenmedik olaylara kafanız takılmasın. Ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Plu­ton ve Gü­neş et­ki­le­şi­mi ile,ve ça­lış­ma or­ta­mı­nız­da si­zi zor­la­yan ko­şul­lar da ol­sa de­ği­şim sü­re­ci de­vam edi­yor. Aşıl­ma­sı ge­re­ken bir en­ge­lin ar­dın­danve ça­lış­ma ko­şul­la­rı­nız­da hu­zu­ra ka­vu­şa­bi­le­cek­si­niz. Ki bu da Eki­m’­in ikin­ci haf­ta­sı­na te­ka­bül ede­bi­lir. Ve­nüs, Ba­şak Bur­cu­â€™na ge­çiş ya­pa­cak ve 8 Ka­sı­m’­a ka­dar bu burç­ta se­ya­hat ede­cek. Bu ta­ri­he ka­dar ka­zanç­la­rı­nı­zı art­tı­ra­bi­le­ce­ği­niz ko­şul­lar­la kar­şı­la­şa­bi­lir­si­niz. Sa­de­ce bu haf­ta­ya özel, Sa­türn et­ki­sin­den do­la­yı dost­la­rı­nız, ar­ka­daş­la­rı­nız ara­sın­da prob­lem­ler mey­da­na ge­le­bi­lir, ba­zı ar­ka­daş­la­rı­nız­la ara­nız açı­la­bi­lir, bir sü­re­li­ği­ne gö­rü­şe­me­ye­bi­lir­si­niz. Bazı kıs­kanç­lık­lar olu­şa­bi­lir…

5 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

5 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 50" R
Ay
Balık
27° 33' 33"
Merkür
Koç
19° 13' 53"
Venüs
Boğa
06° 25' 27"
Mars
Koç
03° 06' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 14"
Satürn
Balık
16° 57' 11"
Uranüs
Boğa
22° 35' 60"
Neptün
Balık
29° 02' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 17"
Lilith
Başak
23° 49' 34"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>