Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi konusunda şanslı bir gündesiniz ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Duygusal açıdan oldukça güçlüsünüz ve sevgilinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Katılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilirsiniz. İlişkilerinizde başarılı adımlar atacaksınız.

Bugün yatırımlarınızı yönlendirme konusunda ani kararlar almaya mecbursunuz. Çevreyle olan iletişiminiz maddi konularda sorunlar yaratabilir. Ayrıca gelirinizi genişletmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yakın ilişkilerinizde ve atacağınız adımlarda önemli gelişmeler söz konusu. Duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Programladığınız sonuçları getirmeyecek yararsız birtakım inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Önümüzdeki günler içinde önemsediğiniz planlarınız arasında bazı tercihler yapma zorunluluğu duyabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkiniz, zaman zaman özgürlüğünüzü kısıtlayabiliyor. Bugün yine ailenizle kendiniz arasında sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:52 Ay-Güneş görünümü Cumartesi günümüzün ilk enerjisidir. Bu sayede isteklerinizi elde etmeniz mümkündür. Böyle bir enerji kişinin bilincini aydınlatıcı olduğu için hangi konuda ilerlemeniz gerektiğini bugün saptamanız gayet kolay. Yani duygular isteklerle uyum halinde ve kişisel olarak kendinizle ve dış dünya ile savaşınız yok. Her şeyi kendi içinde olumlu manada gözden geçirebilirsiniz. Yeter ki, karamsar düşünmeyiniz. Saat 13:16 Ay-Neptün görünümü, merak ettiğiniz durumları, rüya veya farklı bir yolla hissetmenizi, anlamanızı sağlayabilir. Ancak parasal konularda, kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı iyi biliniz. Çıkarlarınız konusunda akıllıca hareket etmek en doğrusudur. Boyunuzu aşan borçlar altına girmeden önce çok iyi düşünmek gerekir. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, ailenizi ilgilendiren konularda çıkarlarınızı korumanın işaretçisidir. Saat 19:38 Ay-Merkür görünümü, bir takım işlerin veya meselelerin çözüme kavuşması için aklımızın başımızda olması gerekiyor. Birileri sizi kaygılandırabilir, olumsuz düşünmenize yol açabilir. Gereksiz söz veya davranışların üzerinde durmamaya çalışalım. Bu saatlerde kimse yanlışını pek kabul etmeyebilir. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stresli hallerin çevrendeki kişilere de yansıyor. Gündelik işlerden kopuk hallerin bir süre sonra eleştiriye neden olabilir. Ailene karşı normalden daha fazla korumacı olabilirsin. Daha akılcı kararlar almak adına düşüncelerine saygı duyduğun kişilerden fikir alabilirsin. Bugün arkadaşlarınla toplanıp keyifli vakit geçirebilirsin. Kalbin boşsa, konuşmaların ve tavrınla, tanışacağın kişinin kalbini çalabilirsin. Akşamüzeri yakın bir arkadaşınla uzun uzadıya telefon görüşmesi yapabilir, ilişkisinde yaşadığı sıkıntılardan haberdar olabilirsin. Diğer yandan yaşam alanında yapman gereken bir tadilat var ise ertelememende fayda var.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren ortak konularda bireyler arasında fikir ayrılığı ve çatışmalar yaşanabilir özellikle akrabalar arasında bazı konular yanlış anlaşılabilir. Buna meydan vermemek için iletişim dilinde daha net cümleler kullanmak yanlış anlamanın önüne geçebilir. Bugün düşündüklerinizi söylerken yapıcı olmaya ve özellikle düşünmeden konuşmamaya gayret edelim.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli bir sohbet ortamı haftanın bütün yorgunluğunu alacak. Hoşlanmadığınız birinin ters davranması sizi biraz tedirgin etse bile kafanızı takmayın. Zararı dokunmayacaktır.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev, aile, yerleşimle ilgili önemli kararlar alarak; bitiş ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün girişimlerinizde çalışma ortamınızdan tanıdığınız kişilerin ya da akrabalarınızın desteğini alabilirsiniz. Ortak kaynakların paylaşımında fedakârlık yapabilir, ailenizle beraber hareket edebilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların hayatınızı daha ileri seviyeye taşıyacak oluşumlar konusunda istekli olması sizi mutlu edebilir. İş ve hizmet alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile büyüklerinizi ziyaret etmek onları mutlu eder. Gerek ev gerekse kişisel ihtiyaçlarınız için alışveriş yapabilir, eksiklerinizi tamamladıktan sonra arkadaşınıza çaya gidebilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>