Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. İsteklerimizi partnerimize kabul ettirmek ve onun özgürlük sınırlarını biraz daraltmaya çalışmak anlamına gelir ki, buna partnerin itirazı olur. İlişkide genel olarak her iki tarafın da çabuk alevlenen ve yine çabuk sönen çıkışta bulunmaları mümkündür. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, önceden belirlenmiş randevular, incelemeler için uygundur. Kurallarla sınırlanmadan, bildiğiniz şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Biz olmaktan ziyade, ben olgusunun güçlü olduğu bugün, eğer sizi üzen, rahatsız eden konular varsa bunları dikkatli bir şekilde dile getirebilirsiniz. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, hassas olmanın işaretçisidir. Güneş-Yengeç burcunda, değerlerinize sahip çıkmanızı, kaybetmekten korkmanızı, ailevi değerlerinizi önemsemenizi, geçmişi düşünmenizi sağlarken, Ay-Koç burcunda yeni yollar keşfetme, farklı ülke ve şehirler görme, oralarda yaşama, hayatınızı kurabilme arzunuzun işareti. Siz yenilik istiyorsunuz. Bu yenilikler, eğitim, iş, tayin ve terfi veya özel amaçlı olabilir. Bu iki farklı dürtü arasında yönünü tespit etme konusunda kişi gerginlik duyabilir. Oysaki yapılması gereken, ne istediğinizi bilmek, gerçekçi bir şekilde durumu gözden geçirmek, bu yenilikler uygulanabilir mi, zorlukları nedir, kazançlı olur mu diyerek ele almaktır. Eminseniz, o zaman ürkmenize gerek yoktur. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, uzun vadeli düşünmenin yararlı olacağını gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uğraştığın bir sorun çözüme kavuşabilir. Bu durum seni rahatlatacak ve sağlıklı düşünmene yardımcı olacak.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yaşamınızla ilgili eskiden kalmış konular hayatınızda sorun ve problemler teşkil edebilir. Bazı sorunların üstesinden gelmek için zamana bırakmak en doğrusu olacaktır. Eğitim hayatınız ile ilgili bulunacağınız girişimler bugün keyifli sonuçlar verebilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda daha önceden yapmış olduğunuz araştırmaları hayata geçirmek için heyecan duymanız mümkün. Bu konuda olumlu destekler görebilirsiniz. Şanslı zamanlardasınız. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz. Eğlenceli programlar organize edebilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEYAHAT etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yabancılar ve uluslararası konular gündeminize gelebilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin para durumuyla uğraşabilirsiniz. İster istemez kendinizi başkası için bir şeyler yapar bulabilirsiniz. İş hayatınızda verdiğiniz hizmetlerin kalitesi takdir görecek.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hiç ummadığınız bir tartışmanın ortasında kalabilir alıngan, titiz her şeyi dert eden insanlarla uğraşabilirsiniz. Lider ruhunuzla, gurur ve kibir arasındaki hassas dengeyi gözetmeli, öfkeli kişileri sakinleştirmelisiniz. Aksi takdirde küslükler uzun sürebilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz, kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>