Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize ayırdığınız zaman ve ilgi konularında bazı zorlanmalar söz konusu olabilir, ama problem görünmüyor.

Bazı insanlarla daha mesafeli bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor. Problemli bir bağlantınızda bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Bu tür sorunlar, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

Başarılısınız. En küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamayı iyi beceriyorsunuz. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

Sorun yaşadığınız kişi,önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsana güven veren dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize de yol açabiliyor. Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı panikçi koşuşturmalarınız olabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi gününün etkili ilk enerjisi saat 12:15 Ay-Merkür görünümüdür. İşlerimizi düzgün şekilde yapmaya, planlı hareket etmeye çalışmalıyız. Bu bizi biraz sıkabilir. Saat 15:09 Ay-Venüs görünüm etkisinde insan zorluklar olsa dahi, pes etmemelidir. Tabii ki şartlar yorucu ancak her günün bir sabahı vardır bunu da unutmayalım. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşumu, sağlıklı yaşamın önemini vurguluyor. Bedenimize, ruhumuza iyi gelecek, bizi toksinlerden arındıracak besinlere, aktivitelere gün içinde yer verelim. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünümü, sağlıklı bir yaşam ve huzurun önemini vurguluyor. Parasal güvence tabii ki çok önemli. Ancak iç huzurumuz da kıymetli. Biz hayatın zorlayıcı koşullarının farkındayız. Bu koşullarla ayakta durmaya çalışmanın yolu biraz da gelecek garantisi içindir. Günü birlik değil, uzun vadelilik bizim için önemli. İşte bu bakış açısıyla meseleleri ele alacağız. Dürüstlüğü, güvenilirliği her alanda önemseyeceğiz. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşum etkisinde, siz kendinize göre davranmak isterken, birileri buna dur diyebilir. Disiplinli olmak zorundayız. Siz bunu gönüllü olarak kabul eder, kimseyle çatışmadan hareket etmeye çalışırsanız, bu enerjiyi olumlu yönde değerlendirmiş olursunuz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniprojeleri ve ortaklıklar üzerine konuşabilirsin. Kararlarda daha fazla rol üstlenmek isteyebilirsin.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geleceğe dair yapılandırmak istediğiniz bazı konularda kafanızda artık net bir karar oluşturabilirsiniz. Ancak yine de bu kararları önümüzdeki zamanlara bırakmanız daha faydalı olacaktır. Çünkü bugün itibariyle duygusal dünyanızda dalgalanmalar yaşamanız muhtemel bir durum. Bu nedenle bazı gerçekleri görmeyebilir ve bazı fırsatları gözden kaçırabilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar ve zaman alabilecek uğraşlar içinde olabilirsiniz. Daha gerçekçi bir plan yapmaya ihtiyacınız olabilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hiç kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Sinirlenir tartışma içine girerseniz haklıyken haksız duruma düşebilir ve hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmelisiniz ki yakın çevrenizde huzurlu halinizden rahatsızlık duyan kıskanç insanların bir oyunudur bu. Bu oyuna düşmeyin! Aynı etki eş ya da sevgiliniz içinde geçerlidir. Kendisini uyarın ve aşkınızın bu tarz saldırılarla sarsılmayacak güçlü bir yapıda olduğunu dosta düşmana el birliği ile gösterin. İş hayatınızda ise kazançlı çıkacağınız çok önemli bir teklif alabilirsiniz..

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum içinde rahatlatıcı ve hayatınızı destekleyen enerjiler altına giriyorsunuz. İş alanlarınızda attığınız adımlarda doğru ilişkiler kuracaksınız.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerde kalıcı kararlar alabilirsiniz.Terfi etmek, zam istemek için önemli bir gün. Yöneticilerinizin takdirin kazanmak size mutluluk verir. Annenizle uyumlu bir gündesiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 57" R
Ay
Aslan
27° 59' 11"
Merkür
Boğa
00° 01' 18"
Venüs
Boğa
20° 00' 30"
Mars
Koç
11° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 11"
Satürn
Balık
17° 47' 52"
Uranüs
Boğa
23° 14' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 34"
Lilith
Başak
25° 02' 59"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>