Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabileceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli uyumsuzluklar ortaya çıkabilir. Duygusal bazı gerilimler yaşama ve ani karar değişikliklerine gitme ihtimaliniz var. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Duygusal anlamda hoşunuza gidecek bir heyecan olabilir.Sezgilerinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda güne gergin bir başlangıç yapacaksınız ve devam ettirdiğiniz bazı işlerinizi tamamlamak için yoğun bir şekilde enerji harcamanız gerekebilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha kararlı bir şekilde çalışacaksınız ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Yeni bazı girişimlerde bulunabilir ve planlarınızı kafanızda netleştirebilirsiniz.

Maddi konularda günün ilk yarısı oldukça temkinli olmanız rağmen akşam üzeri saatleri hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz. Özellikle kişisel zeklerinize yönelik masraflarınızda artış olacaktır.

Günün ilk yarısında yeni girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız ve ailenizle ilgili konuları dikkat etmelisiniz. Akşam üzeri saatleri ise duygusal konularda çok şanslı olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında bazı gerilimler yaşamaya yatkın olacaksınız ve bir süreden beri devam eden bir sorununuzla ilgilenmeniz gerekebilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve bir sorunuzu zorlanmadan çözebilirsiniz. Bazı kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için fırsat bulabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla hoşunuza gidecek saatler geçireceksiniz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamız, saat 04:52 itibariyle etkili olmaya başlayacak Ay-Neptün olumlu görünümü altında, duygularınızı dışa karşı gizlemenizi,  kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Saat 11:11 Güneş ve saat 11:25 Merkür, sırayla Kuzey düğümle görünüm yapacaklar. Hayatın güzelliklerini yaşama arzumuz, özgürlük hevesimiz, aşkla kucaklaşma, aşkı her anlamda yaşama isteğimiz bugün bir hayli yüksek. Bu amaçla yolculuk yapabiliriz. Yine bu duyguyla, yakınlarımıza destek olabiliriz. Çevremizdeki insanlarla  ilişkimizi düzenleyebiliriz. Saat 11:51 Güneş-Merkür kavuşumu haberleşme, yazışma, koşuşturma yönünde sizi bir hayli aktif kılıyor. Bazı işler, arka planda görüşülebilir, daha sonra yürürlüğe konabilir. Hazır olanlar uygulanabilir. Saat 19:02 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek gerekir. Saat 19:32 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, hayatınıza renk getirecek sizi huzurlu kılabilecek değişimlerin bir an önce gerçekleşmesini istersiniz. Bir yanıyla hayata güvenir, şükredersiniz ancak bir yanınız beklemeye tahammüllünüz yoktur. 8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, dış dünya ile temasınız, yaklaşım tarzınız, değerleriniz, inancınız, sevgi ve hoşgörünüz,  hayatı ele alış biçiminiz maneviyata yönelik tarzda gelişebilir. Belki de siz fazla göz önündeydiniz, bu yüzden bir hayli dikkatleri üzerinize çekmiştiniz. Belki çok abartmış, yanlış işlere kalkışmış yoldan çıkmıştınız. Şimdi durup şöyle bir kendinize bakma vaktiniz. İnsanız bazen sınırımızı bilemediğimiz, her şeyi gereğinden fazla büyüttüğümüz olur. Bazen de, gereksiz yere bir çok meseleyi kafamıza takıp kısır bir döngü içinde kalmışızdır. Her ne olursa olsun bu geri hareket sizi yeniden kendinizi bulmanızda, keşfetmenizde, doğru şekilde yönlendirmenizde yardımcı olabilir. Sürecin sonunda, farklı bir alanda, farklı bir şekilde yeni bir yol, yeni bir hayata adım atabilirsiniz. Hayrımıza olan bize gelsin, hayırsız olan bizden uzağa gitsin. Olumlu gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Fiziksel enerjinizin yüksek olması, her anlamda sizi farklı kılacak.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız. Eğer işlerinizi iyi organize edebilirseniz verimli bir gün sizi bekliyor. Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak,de başarı getirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: 4 aylık geri hareketine geçecek olan Jüpiter, önümüzdeki 4 ay boyunca, bizim tarafımızda olan kişilerle ilişkilerimizin zarar görmemesi için daha fazla dikkat etmemizi veya iyi giden olaylarda yaşanabilecek aksiliklere karşı tedbirli olmamızı gerektirebilir. Kutuplaşmalardan kaçınmamız durumunda yaptığımız çalışmaların ödülleri kendini gösterebilir. Ancak, kutuplaşmalar zorlukları veya karışıklıkları ön plana çıkartacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yada yalnız vakit geçirmek yerine ailenizle olmanız olası bir tartışmayı engelleyecektir. Bir müddet evcimen olmalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ilişkileriniz ve sağlığınız konusunda özenli olmanız gereken bugün, baş ağrıları ve migren problemleri yaşayabilirsiniz. İş hayatında mücadele, agresiflik ve görüşmelerde beklentilerinizin tam olarak karşılanamaması durumları ile karşılaşabilirsiniz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

8 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>