Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz. Kapıldığınız cazibenin zamana gereksinimi olabilir. Duygularınızı gizli tutma niyetiniz, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engelliyor.

Zamanlama hatası sıradan bir proje sunduğunuz inancı doğurabilir. Harika diye tanımladığınız düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor.

Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, hayatın kaçınılmaz ihtiyaçları olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor. Kilitlenmiş bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak.

Karşılıklı olarak güven duyduğunuz yakınınız, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili içe dönük tavrınız, sıkı dostlarınızı rahatsız edebilir. Aile çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamızı saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde karşılıyoruz. Aşkta bir yandan istekliyiz, heyecanlıyız, yeniliklere açığız. Ancak diğer yandan bizi durduran, düşündüren etkenler var. Tam olarak bağlanmakta, inanmakta, güvenmekte zorlanıyoruz. İlişkisinde sorun olanlar böyle bir görünüm etkisinde problemleri daha fazla büyütebilirler. Aslında çözülecek meseleler içinden çıkılmaz hale gelebilir. Mali konularda bu görünüm etkisinde, karar vermeden önce her yönüyle duruma bakmakta yarar var. Kredi kartlarımızı kullanırken lütfen dikkatli olalım. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, değişim ve yenilik arzumuzu yükseltici bir etki yaratsa da, biz kendi içimizde duyarlı ve oldukça hassasız. Geçmişte yaşananları ve bizde iz bırakmış olayları unutamıyoruz. Oysaki hayatla barışmak zorundayız. Mutluluğun kalıcı olanı, dışarıdan ziyade kendi içimizde var olandır. Bu olmadan, yenilenmek, gelişmek ve huzur bulmak kolay olmaz. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle olan iletişimin, kurulan bağın, paylaşmanın güzelliğini vurguluyor. İçinize kapanmak yerine, dışa açılınız. Duygularınızı paylaşınız. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisinde önemli konularda karar vermeden önce iyice düşünün. Saat 22:55 Ay-Akrep seyrinde, bizi kimsenin geçmesine, yenmesine, üzerimizde kontrol kurmasına izin veremeyiz. Kimseye uymak zorunda hissetmeyiz kendimizi. Ne olursa olsun kendi çıkarlarımızın peşindeyizdir. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeniden başlayacaksın! Bulunduğun ortamlarda düşüncelerini net olarak ortaya koymakta güçlük çekebilirsin. Özelliklegörüşmesine gideceksen, duygularını kontrol etmende fayda var. Biliyorum, özgüvenin biraz düştü. Ancak içindeki benzersiz potansiyeli hatırlamalısın. Bir anlık sinirle sonlandırdığın ilişkinin özlemi bugün seni sarabilir. ?Denedim ama olmadı? diyebilirsin. Peki, bugün yeniden denemeye ne dersin? Eğer ilişkisi yeni bitmiş bir Aslan burcuysan belki de bir araya gelip sorunları yeniden konuşmalısınız. Evet, bu gün çevrendekilerin tepkisi sabrını zorlayabilir. Eğer konu sosyal hayatındaki aksaklıklar ise aklındaki planları ya da sözleri başka bir güne ertelemeni tavsiye ederim. Olumsuzlukları fazla büyütmemelisin. Unutma, bir şekilde herkes hayatında belli karmaşalar yaşıyor.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi son derece keyifli ve güçlü hissedeceksiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla görüşecek, ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Dikkatiniz biraz dağınık olsa bile moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gündeminiz daha hareketli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi etkileyebilir. Ailevi konular kafanızı meşgul edebilir. Geçmişle alakalı konularda kendi iç sesinizi dinleyerek hareket etmeniz faydalı olacak. Tartışmalı durumlar söz konusu.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu eğitimlerinizin dünya görüşünüze katkısını fark edeceğiniz olaylar yaşanabilir. Hedefleriniz ve arzularınız konusunda telaşlı ve gergin olabilirsiniz. Hoşgörüden doğan uyumun korunması önemli.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Akrep burcunda seyahat edecek olan Venüs, evinize bolluk, bereket, şans, fırsat ve yeni ilişkiler taşıyacak. Bu dönemde evinizi satabilir, yeni yatırımlara yönelebilir. Miras yoluyla elde ettiklerinizi kendi adınıza değerlendirebilirsiniz. Değerli bir tablo almak fikri de sizi mutlu eder.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 38" R
Ay
Yay
29° 50' 35"
Merkür
Koç
16° 18' 51"
Venüs
Koç
28° 39' 20"
Mars
Balık
28° 15' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 24' 21"
Uranüs
Boğa
22° 14' 19"
Neptün
Balık
28° 50' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 04"
Lilith
Başak
23° 07' 36"
True Node
Koç
15° 25' 47"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>