Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide son derece açık olma ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretme zamanı. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Bazı yakın dostluklar partnerinizle aranızı iyice açabilir. Hatta mevcut olumsuzluğun esas sebebi olabilir. Son günlerde tanıştığınız biriyle yakınlığınız tanımlanmak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor.

4 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:05 Ay-Venüs kavuşumu, iç dünyanızda tutkularınız öylesine yoğun ki, sahip çıktığınız hiçbir şeyi bölüşmeye razı değilsiniz. Hatta elinizden gelse, tüm dünyayı karşınıza alabilirsiniz. O derece arzulu ve bir kadar baskın bir şekilde isteklerinizi kabul ettirmekten yanasınız. Saat 08:53 Merkür-Chiron görünümü, bizi yorabilir. Her şeyi kafanıza taktığınız için doğal olarak huzur bulmak kolay olmaz. Geçmiş-gelecek-şimdiki durum arasında neyi önemsemeli derseniz, ben anın tadını çıkarın derim. Saat 13:43 Ay-Satürn görünümü, ailenizle ilgili verilecek önemli bir kararı işaret ediyor. Birisine destek olabilirsiniz. Bir büyüğünüzle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Saat 20:24 itibariyle Ay-Mars ile olumlu bir görünüm yapıyor. Bu görünüm, ruhsal olarak güven duygusuna olan ihtiyacınızı yoğunlaştırırken, diğer taraftan maddi-manevi anlamda birilerine destek olmamızı veya onların bizden destek beklediğini gösteriyor. Ancak bu durum sizin açınızdan zorlayıcı. Çünkü yolunuzda istediğiniz gibi ilerlemenizi engelliyor. Saat 23:46 Ay-Neptün görünümü mesleki-ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi biraz olsun hafifleticidir.

4 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikirlerinle etkiliyorsun! Katılacağın etkinliklerde önemli işler yapmış insanlarla bir arada olabilirsin. Fikirlerinle çevreni etki altında bırakacaksın. Bu durum seni son derece besleyecek. Ekonomik olarak yeni düzenlemelere gidebilirsin. Gereksiz harcamaların üzerinde büyük yük oluşturduğunu biliyorsun. İş arayışındaysan, kendini umutsuz hissedebilirsin. Ancak bu zamanı kendini geliştirmek için kullanmanda fayda var. Özel hayatın farklı bir yöne doğru yol alabilir. Sevme şeklin daha gerçekçi olacak. Ve birlikteliklerde aradığın özellikler de artık bu yönde olacak. Eğer ilişkisi olan bir Aslan burcuysan birlikte olduğun kişinin artık sana ?seni seviyorum? demesi yeterli gelmeyebilir. Son zamanlarda geçmeyen bir baş ağrın varsa, profesyonel destek almanda fayda var. Her şeyin başı sağlık, unutma.

4 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlı ve sakin davranabileceğiniz bir gün. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Parasal sıkıntılarınız da giderek azalıyor. Yeni planlar yapabilir, geleceğe yönelik isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

4 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili konuları çözmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı defterleri kapamak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra değişim yaşayacağınız olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

4 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uyumlu tavırlarınız çevrenizdeki insanları mutlu ediyor. Sevdiğiniz kişi de bu durumdan oldukça hoşnut.

4 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile konuları gündeminizi meşgul ederken geçmişe ait anı ve yaşantıları daha fazla düşünebilirsiniz. Evde zaman geçirmek için uygun bir gün olabilir, kendinizi ev işleriyle veya aile konularıyla yorup tüketmediğinize emin olun.

4 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda geçmiş hesaplaşmalar söz konusu. Detayda boğulmadan bütünü görmek çok önemli. İlişkilerde gerginlik olursa kalıcı kırgınlık yaşamamak için hoşgörülü davranmak gerekli.

4 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna geçen Ay bugün sizi yalnızlığınızla güçlenmeye davet ediyor. Sevdiklerinizle çevrili kurduğunuz dünyada ne kadar mutlusunuz? Yoksa mutlu gibi mi görünüyorsunuz? Meditasyon yaparak, çıktığınız içsel yolculukta bu soruların cevabını arayın. Bulduğunuz cevaplar, gelecekte size radikal dönüşümler yaşatır.

4 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

4 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 15" R
Ay
Yay
23° 02' 23"
Merkür
Koç
16° 12' 16"
Venüs
Koç
28° 00' 49"
Mars
Balık
27° 51' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 34"
Satürn
Balık
16° 21' 31"
Uranüs
Boğa
22° 12' 33"
Neptün
Balık
28° 50' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 17"
Lilith
Başak
23° 04' 08"
True Node
Koç
15° 27' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>