Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizle mücadeleye kararlı görünüyorsunuz. Ama tahminlerinizin ötesinde bir dirençle karşılaşabilirsiniz. Yeni duygularınızı bastırma eğiliminiz biraz zorca günlerin habercisi.

Bugünlerde atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz.

Geleceğe yönelik yatırım konularında, sağlamcılığınız sizi küçük hesaplara bağlıyor. Geçmişe dayalı, bugün de süregelen bir para tartışmasında tutumunuz pek beğenilmiyor. Yanlış değerlendirdiğiniz bir şeyler var.

Gecikmesinden şikayetçi olduğunuz gelişmeleri, başka inisiyatiflere teslim etmiş gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen birtakım olaylar, hiç istemediğiniz halde, bugünlerde hafızanızı zorlayabilir. Bu, yeni bazı sorgulamaları ve üzüntüleri getirecek. Sessiz sedasız halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında sizin zararınıza gelişiyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir gün içerisinde olacaksınız. Sabah saatlerinde pozitif etkiler altındasınız. Olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni eğitimler ilginizi çekebilir. Öğlene geldiğimizde ise durum biraz gerginleşiyor. Ay-Satürn ve Ay-Plüton kontaklarının aktif olmasıyla sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Eğer seyahat ediyorsanız daha dikkatli olmanız gerekebilir. Güzel haber ise akşama doğru geliyor. Ay-Jüpiter uyumlu görünümü sayesinde yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. 20:13 itibariyle Ay hareketini boşlukta sürdürecek. Bu zaman sonrası zihninize iyi gelecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konular ilginizi çekebilir. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Güzel Günler Seni BekliyorGezegenlerin seyrinin seni zorlayan süreci son buluyor. Yaşamında dengeyi korumak adına ne yaptıysan bugün faydasını göreceksin. Koşullar seni bazı kararlar almaya itse de geleceğine dair yapacağın çalışmalar sıkı işlerinin takipçisi olmanı işaret ediyor. Kendini ilişkiler açısından güçlü hissediyorsun; eşin ve çocuklarının kararlarına başkalarının müdahale etmesinden yana olmayacaksın. Senin için her şey daha yeni başlıyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konulara olan merakınız artabilir. Manevi anlamda kendinizi oldukça güçlü hissedebileceğiniz özel bir zaman dilimi.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, şahsi fikirlerinizi daha çok sergileyebileceğinizi anlatmakta. Kişisel alanda başkalarını da harekete geçirebilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hobisel yeteneklerinizin geliştiğini göreceksiniz. Radikal kararlar almak isteyen Aslan'lar için olumlu bir dönem. Kendinizi yavaşça değiştiriyorsunuz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendiniz için aksiyon alabilirsiniz. Bugün biraz daha fazla aksiyon gücünüz var ve bir miktar daha ayaklarınız yere basıyor. İletişim yönünüz çok kuvvetli, hayatınızda kötü giden kısımları bu gücünüz sayesinde bir nebze olsun toparlayabilirsiniz. Açın artık şu kalbi birisine.

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gururlu, tutkulu ve aristokrat aslanlar hukuki konularda beklenen haberler gelebilir. Son dakika yolculukları aksi gidebilir. Olayları iyi yönetmek önemli. Merkür retrosuyla açığa çıkan öze dönme arzuları yoğunlaşıyor.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, hızlı gelişen seyahat planı yorucutemponuza hareket katar. Uzaklardan alacağınız habere sevinip, aniden yeni başlangıçlara adam atarsınız. Seyahatte karşılaştığınız kişiyle aranızda bir elektriklenme meydana gelir. Akademik konularla ilgili araştırma yapmak için harika fırsatlar önünüze çıkacaktır. Medyayla ilişkilerinizi canlandırın.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ilgilenmeniz gereken işleri düşündükçe sıkılabilir, hatta oldukça sinirlenebilirsiniz. Bu işlerin sizi engellediği düşüncesini kafanızdan çıkarın. Görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmeye başlayın.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 59" R
Ay
Balık
26° 20' 33"
Merkür
Koç
19° 10' 31"
Venüs
Boğa
06° 19' 17"
Mars
Koç
03° 03' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 04"
Satürn
Balık
16° 56' 46"
Uranüs
Boğa
22° 35' 42"
Neptün
Balık
29° 02' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 00"
Lilith
Başak
23° 49' 01"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>