Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaş topluluğunda tanıştığınız kişi, artık umudu kesmenize karşın, bugünlerde sizi arayabilir. Ondan etkilendiğinizi herkese belli etmiş olmanız, bu anlamda toplu bir bekleyişe yol açmış görünüyor.

Eforunuzla göz dolduruyor ve başarıyı hak ediyorsunuz. Bugün aşk veyaşamınız umutlarla dolu. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor.

Gecikmiş bir alacağınız bugünlerde sizi yollara düşürebilir. Borçlunuzun rahatlığına hiç bir anlam veremiyorsunuz. Ailedeki sistemsiz para kullanımından şikayetçi görünüyorsunuz.

Bazı konularda etkilenmeye fazlaca açık görünüyorsunuz. Yine böyle yapıp alacağınız yanlış bir karar sizi çok hatalı bir yola sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişmesini kaçınılmaz bulduğunuz birtakım özelliklerinizin üzerine gitmeniz için uygun bir dönem. Bu konuda göstereceğiniz kararlılık ve azim, çabanızı kolaylaştıracak destekleri getirebilir. Pratik zekanız, pratik yöntemler üretmeye oldukça elverişli. Gelişmiş sorumluluk duygunuzla, iradeniz dışında çözülemeyen bazı problemleri kolayca ortadan kaldırabilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı günümüz, saat 06:54 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlıyor. Kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 08:00 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay, aile içi meselelerde para olgusunun önemini vurgular. Tutkularınız bir hayli yüksektir. Size ait her şeyi korumak istersiniz. Çıkarlarınızı gözetirsiniz. Ancak bunu sadece kendiniz için değil, sevdikleriniz için de düşünürsünüz. Saat 21:24 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, hangi konuda olursa olsun, üzerinizde baskı kurabilecek her şeyden kurtulma arzunuzu gösteriyor. Kişi kendi kendine yetmekten yana. Ancak şöyle bir baktığında kurallara uymak zorunda kaldığını ve alışkanlıkların kimi zaman kendisini çember içine aldığını düşünüyor. Moralimizin, sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmamalıyız. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Beklediğiniz güzel haberleri almanız dileğimle,

9 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğinden daha hareketli bir gün. Bugünyerinde plan dışı toplantılar, seyahatler gündeme gelebilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki belirsizlik sizleri farklı bir düşünce yaklaşımlarına itebilir. Tamam ya da devam kararını almak zor olabilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Hassas olduğunuz konularla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

9 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

9 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinize etki eden ve sizi dönüştürecek insanlarla bağlantılarınız kuvvetli olabilir. Kendinizi göstereceğiniz alanlarda duygusal sıkışmalarınız olsa da yapabilecekleriniz sizi yukarıya taşıyabilir.

9 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile, ebeveyn, akrabalar veya aile kökleriyle ilgili konularda meraklı araştırmalara girişebilirsiniz. Bir sır veya sizden saklananları ortaya çıkarabilirsiniz. Konuşulmamışlar, konuşulması ertelenenler ilginç ve beklenmedik şekilde gündeme oturacaktır. Ancak yine de öğrendiklerinizden hoşlanıp hoşlanmamak sizin kişisel menfaatlerinize göre şekillenecektir. Havacılık ve astroloji gibi konulara ilgi artabilir. Dahiyane fikirler aklınıza düşebilir. Sıra dışı inanç sistemleriyle ilgilenmek gibi dört günlük bir etkiye sahip bulunuyorsunuz.

9 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>