Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden beklediklerinizi alamıyorsunuz. En önemlisi gereken özeni de göstermiyorsunuz. Partneriniz memnun olmasa da bunu sizle paylaşamıyor. Onu fazlasıyla üzdünüz. Artık olgun bir karar vermelisiniz.

Üzerinize düşeni yapıyorsunuz. Ama sizden daha dazla çaba bekleniyor. Diğer arkadaşlarınızın gerisinde kalıyorsunuz. Şimdilik önemsemeseniz de kariyeriniz için oldukça yanlış bir tutum içerisindesiniz.

Elinize geçen parayı birden harcamanız muhtemel. İçinizde büyük bir alışveriş arzunuz var. Büyük bir ihtimalle ölçüyü kaçıracak, sonrasında her zaman ki gibi pişmanlık duyacaksınız.

Yakınlarınıza ilgisizliğinizden dolayı onlarla karşılaştığınızda olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Onlara duymak istediklerini söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız kalıp yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek ve başınızı dinlemek isteyebilirsiniz. Kişisel zevklerinize öncelik vermeniz büyük keyif verebilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilir. Girişimci olmaktan çok planlama aşamasında kalmayı tercih edebilirsiniz. Kendinize güven duymanız, faydası dokunacak kişilerden fikir almanıza engel olmamalı.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi sizler açısından hem görüşlerinizi dış dünyada ifade edebilmeniz hem de ilişkilerinizi güçlendirmeniz anlamında gayet olumludur. Sadece zaman unsuru nedeniyle bazı istekleri gerçekleştirmek kolay olmayabilir. Fikirlerinizi açıklamaktan, öne sürmekten, eğitimden genele kadar her alanda görüşlerinizi kabul ettirmekten yana olacaksınız. Kanunla ilgili meseleleriniz, haklarınız, seyahatleriniz, yeni bir şeyler yapma yönündeki mücadeleniz bir hayli yükselecektir. Ancak ayarını bilmek gerekiyor. Eğer şartlar şu sıralarda tam olarak belli değilse, birileriyle işbirliği yapmanız gerekiyorsa benim dediğim olacak şekilde hareket etmek yanlıştır. Belli bir esneklik, ortaklaşa hareket etmek, çatışmamak, uzlaşı içinde durumları ele almak faydalı olacaksa siz de bunu deneyin. Ne başkası sizin fikirlerinize, bireysel arzularınıza gem vursun ne de siz kimsenin düşüncesi beni ilgilendirmek diyerek öfkelenin. Saat 14:50 Ay-Uranüs farklı bir şekilde ilişkilerinizi gözden geçirmenizde, yeniliklere açık olmanızda, yaratıcı tarzda düşünmenizde size ışık oluyor. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,  

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Bugün ,gireceğini ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor.Dikkatli olmalısınız.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşırtıcı ve tuhaf teklifleri olan kişilere anlayışlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Günü verimli değerlendirmek istiyorsanız esnek olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinizde müthiş bir enerji patlaması gözüküyor. Kendinizi yenilenmiş ve tazelenmiş hissedebilirsiniz. Yeni şeyler almaya çıkabilir, görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu enerjiyi fiziksel aktivitelere yönlendirmekte iyi sonuçlar verebilir. Yakın ilişkilerinizi gözden geçirmeye karar verebilir, bu konularda da yenilik isteyebilirsiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BASKIYA ve yönlendirmeye hiç gelemiyorsunuz. Huzurlu bir ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>