Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Sık arayışlarınızı biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir.

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz. İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir.

Kazancınızın daha fazlasını hak ettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar.

Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz. Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir eğitim verebilir. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, yeniliklere açık olmanın, farklı bir şeyler denemenin, mevcut sorunlara çözüm bulmanın işaretçisidir. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü, geri hareketle örtüştüğü için mesleki ve parasal konularda hızlı düşünüp hızlı kararlar vermenin yanlış olacağını, üzerinde mutlaka düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Aksi takdirde, risk almış oluruz, zorlanırız. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünüm etkisinde, insan hayallerin peşinden gider. Ancak dikkatli olmak gerekir. Bir proje, bir ilişki, bir teklif karşımıza çıksa bile gözümüzü dört açmalıyız. Güven çok önemli. Aklımız başımızda olmalıdır. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maceracı tarafın ön planda. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Barış ve huzur önemlidir. Düşmanlık ya da uyuşmazlığın söz konusu olduğu hiçbir durum kabulünüz olmasın. İlahi adalet yerini bulur.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konular, ilişkiler öne çıkabilir. İsteklerinizde daha kararlı ve heveslisiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından oldukça hareketli, çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Karşı tarafın isteklerini ve beklentilerini gözünüzden kaçırmamaya çalışmalısınız. Evlilik ve ortaklık konuları duyarlılık gerektiriyor.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurtdışı seyahatlerinizde veya işlerinizde enerjinizi rahat kullanabilirsiniz. Bu alanlarda şanslarınız olacak. İş ilişkileriniz, toplum önü bağlantılarınızda sorunlar yaratabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasında meydana gelen zorlu etkileşim, sizi ideallerinize ve hayallerinize doğru sürüklese de hayatın gerçekliğinden tamamen uzaklaşmamalısınız. Zira ümitlerinizi gerçekleştirmek için rasyonel zekanızı da kullanmaya ihtiyaç var. Aşırı merhamet ve fedakarlık duygusuyla yaklaştığınız her konu sizi bir yanılsamaya düşürebilir. Balık

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 41" R
Ay
Boğa
09° 51' 52" R
Merkür
Başak
20° 12' 08" R
Venüs
Terazi
27° 28' 53" R
Mars
Yengeç
09° 26' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 20"
Satürn
Balık
15° 03' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 51"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 30"
Lilith
Terazi
09° 15' 55"
True Node
Koç
06° 37' 47"
Son Güncelleme : 21/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>