Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal olarak son derece canlı olacaksınız ve duygularınızı içinizde geldiği gibi yaşamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık davranacaksınız ancak aranızda bazı gerginliklerde oluşabilecektir. Ancak bu sorunları aşmanız sizin için zor olmayacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizde çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Duygusal konularda ani bir girişimde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda ani bazı değişimler yaşayabilirsiniz ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Ancak sahip olduğunuz enerjiyi iyi kullanırsanız bazı işlerinizi tamamlamak ve başarılı olmak için fırsatlarınız olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Özellikle ani alacağınız kararlarla masraflar yapabilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız ve acele girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin karşılanması gerekiyor. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratacak.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, maddi konularda kazanç elde etmek amaçlı girişimlerinizi farklı ve yeniliklere açık bir tarzda yürütmeniz gerektiğini işaret ediyor. Öyle bir farkınız olsun ki, insanlar yaptığınız işin, ortaya koyduğunuz planın hakikaten sıra dışı olduğunu bilsin. Bir de lütfen kazancınız, ailevi, ilişki anlamındaki konularda aklınız başınızda olsun. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Saat 22:29 Ay-Pluto görünümü size kuvvet aşılıyor. Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için size ışık oluyor.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişime açık halin kimsenin gözünden kaçmayacak. Yenibağlantıları kurabilir, teklifler alabilirsin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ile ilgili önemli konular gündeminize gelebilir. Taşınma yer değişikliği yada tadilat gibi. Dostlarınızla vakit geçirmek bugün size iyi gelebilecek.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda bazı değişikler olabilir. Gündeme yön vermek için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız bir gündesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel konularda kararlar alabilirsiniz. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile fertlerini bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. Uzun zamandır aralarında olan kırgınlığı bitirmek istiyorsunuz. Çabalarınız boşa çıkmayacak.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik bir para bağlantısı size çok büyük kazanç sağlayabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki insanların fazlasıyla hoşuna gidecek. Siz de bunun sonucunda güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktivitelerinizin derine ineceği bir gündesiniz. Ancak yanıltıcı etkiler olacağından herhangi bir başlangıca yönelmekten ziyade daha akışta kalıp elinizdeki mevcut konulara akılcı halde kafa yormanız daha doğru olacaktır. İşinizi ve toplumsal statünüzü daha fazla irdeleyebileceğiniz bir ruh durumuna eğilimli olacaksınız. Evde veyayerinde lavabo, su giderleri ile ilgili problemler meydana gelebilir. Bilhassa ebeveyniniz ile güç ve gövde gösterisi yapmak için de pek uygun değildir. Sakin ve sağduyulu olmaya özen göstermelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 13' 14" R
Ay
Aslan
13° 37' 49" R
Merkür
Koç
28° 34' 36"
Venüs
Boğa
18° 32' 50"
Mars
Koç
10° 39' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 22"
Satürn
Balık
17° 42' 51"
Uranüs
Boğa
23° 10' 15"
Neptün
Balık
29° 18' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 55"
Lilith
Başak
24° 55' 05"
True Node
Koç
14° 53' 03"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>