Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama coşkulu bir ikili yapıyor. Sevgi bağlarınız oldukça sağlam. Buna karşın tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtmamalı.

Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız. İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir.

Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor. Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz.

Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size biraz pahalıya mal olabilir. Bugünlerde önlem almamanız halinde, maddi anlamda bir sarsıntı yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi mutlu görmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili kısa bir kararsızlık yaşayacaksınız. Tartışmalı, yorucu geceler sizi bitkin bir sabaha uyandırıyor. Arkadaş çevrenizdeki çözümsüz tartışma merakı, size artık biraz itici geliyor gibi. Bir akraba ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz yeni umutlarla olabilir.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:00 Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, iletişimde bulunduğunuz insanların sevgi dolu tavırları, problemlerinizi çözebilmenizi sağlayan en önemli gücünüzdür. Çünkü ancak uyumlu insanlarla bir arada mutlu olursunuz. En ufak bir tatsızlık ve gerilimden uzak durmak istersiniz. Partnerinizle, dostlarınızla sohbet etmekten zevk alırsınız. Size göre bir insanın olduğu gibi görünmesi, göründüğü gibi olması gerekir. Bunun tersi hareket edenlerden uzak durmaya çalışırsınız. Ay-Terazi burcu günlerinde özellikle romantizm ve tutkular ön plandadır. Tenimiz aşkı ister ve karşımızdakiyle bir bütün olmaktan zevk alırız. Nazik tavırlı, düşünceli, huzur verici olana yöneliriz. Kafamızda soru işaretleri varsa, bunların cevap bulması bizi rahatlatır. Gün boyunca sevdiklerimizle güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğimle,

11 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Süregelen bir alışkanlığını değiştirmek için uğraşmalısın. Gün içinde savunmaya geçmek zorunda kalabilirsin.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kusursuz olsaydık, başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdık. Kusur bulan gözün kendisi kusurludur. Kusur arama.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlak zekanız bugün yapacağınız önemli gelişmelerle kariyer hayatınızda sizi önemli bir mevki ye taşıyabilir. Öz disiplininizi sağlayın ve ilerleyin. Kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler maddi anlamda da sizleri sevindirecek. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi günün ilerleyen saatlerinde alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliklerinizde bir türlü aradığınızı bulamadığınızı düşünmeniz ve yaşadığınız olumsuz beraberlikler aşka ve karşı cinse olan güveninizi nerede ise yıkmışken bu dönemde karşılaşacağınız bir insan sizi tüm bu düşüncelerinizden uzaklaştırarak adeta yaşama yeniden geldiğinizi düşündürtebilir… Ön yargılarınızı ve yaşanmışlıkların olumsuz izlerini söküp atın ruhunuzdan ve kalbinizin kapısını güzelliklere açıverin…

11 Aralık 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Psikolojik olarak rahatlamanın verdiği keyfi bugün artık daha fazla hissedebilirsiniz. Ortak maddi konularda,ve para konularında kendinize artık daha fazla güvenebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın işlerindeki olumlu gelişmeler sizin için de rahatlatıcı olabilir.

11 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki olumlu gelişmelerin tadını çıkarın. Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsememelisiniz.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ve Uranüs etkileşimi, kazanç alanınızda size aşır para harcatacak sonuçlar taşıyabilir. Kariyerinizde yabancılarla ilgili projelerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yönetsel düzeyde yeni kişiler devreye girecektir. Bu dönemin bilinmez kararlarına çabuk ayak uydurmalısınız. Balık

11 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 17' 44" R
Ay
Kova
07° 33' 30"
Merkür
Koç
17° 15' 37"
Venüs
Boğa
02° 06' 14"
Mars
Koç
00° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 59"
Satürn
Balık
16° 39' 15"
Uranüs
Boğa
22° 23' 54"
Neptün
Balık
28° 56' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 34"
Lilith
Başak
23° 26' 14"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>