Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla ilgili her gün yeni bir duyum alıyorsunuz. Bu sizi, henüz ilişkinin başındayken farklı birtakım kararlara yöneltebilir. Üzerinizdeki etkisi kafanızda dolaşıp duran soruları ortadan kaldırmaya yetmeyecek gibi görünüyor.

Daha ciddi işler, diye tanımladığınız hedefleriniz biraz risk taşıyor. İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor.

Bugün akşam saatlerinde yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz. Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Bu yüzden kararsızsınız.

Her zamankinden daha çok huzura ihtiyacınız olabilir. Sosyal yaşamınızda güvensiz yaşadığınız ilişkilerden sıyrılmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkaları için kapanmış olan bir konu, sizin için bugünlerde de anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz. İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor, ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri oldukça yoruyorsunuz. Özellikle inatçı olduğunuz konulara daha esnek bakmayı deneyebilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı, birlikte yol alacağımız, paylaşımda bulunacağımız insanlarla bağlantıyı önemseyeceğiz. Fikirlerimizi, tecrübelerimizi ortaya koyarken, başkalarının da görüşlerini öğrenmek isteyeceğiz. Ortak paydada buluşabilmek arzumuz yoğun olacak. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, direncimizi yükseltici ve şifalandırıcıdır. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, işlerimizi sağlam ve güvenilir tarzda ele alacağız ve halledeceğiz. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun konumu kaybetmek istemeyecek ancak her ihtimale karşı başka alternatifleri de araştıracaksın.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili bazı haberler duyabilir ve aile ortamında gergin anlar yaşayabilirsiniz. Maneviyat açısından bazı konularda ailenizle çatışıyor olmanız aranızdaki dengeyi sağlamakta negatif bir rol oynuyor. İletişimde daha yapıcı davranarak bazı durumları lehinize çevirmeniz mümkünken şansınızı bu yönde kullanabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınız ve üstlerinizle olan konuşmalarınızda istikrarlı oluşunuz gerginlikleri önleyecektir. Tamamlanması gereken işler hakkında baskı olası. İş arkadaşlarınızla bir araya gelip durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. İleriye yönelik düşüncelerinizde bulunduğunuz yeri değiştirmek, başka bir şehre taşınmak, düzen kurmak hayali içinde olmanız da muhtemel.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kardeşlerinizden haber alabilirsiniz. Görüşmeler, kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Duygularınızı daha rahat ve güzel ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Sözlerinizle ikna gücünüzü gösterebilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlardaki becerinizi ailevi konularda ortaya koymanız kolay olmayabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz yol gösterici olabilir.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlarınızı uygularken bazı karışıklıklar çıkabilir. Bu nedenle duygu ve düşüncelerinizi denetlemeniz zor olabilir. Dikkatinizi bir noktaya odaklamalısınız. Öğlene doğru duygularınızı kontrol edecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>