Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor. İlişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz.

Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir. Bir haksızlığın boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz. Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hakkedilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz.

Kendinize güvenli ve kendinizle barışık olmanız gerekiyor. Dolaylı olarakkonulu bir görüşmenizde, böyle bir izlenim vermeniz bekleniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü ele aldığınız konularda birtakım ilişki zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Harcamalara dikkat edelim. Alışverişte aldığımız ürüne, verdiğimiz paraya değer mi diye düşünelim. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, hesap dışı durumların olma ihtimalini göz önüne alarak maddi konularda hareket etmemizde yarar var. Öyle bir durum olur ki, gereğinden fazla açılabiliriz veyahut birileri nedenli alacaklarımızı tahsil etmekte zorlanabiliriz. Saat 13:57 Ay-Satürn görünümü, para kazanmak amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Evdeki hesap çarşıya uymadığında, zorluklara sabır göstermeniz kolay olmaz. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi yönden tatmin edici birarayışımızı işaret ediyor. Sağlığımızı ilgilendiren bir tedaviye başlanabilir. Önemli bir konuda karar verebiliriz. Bunun için parasal durumumuz uygun mu diye bakılmasında yarar var. Harcamaların belli ölçüde yapılması uygundur. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimin çok güçlü. Katılacağın bir toplantıda kendini çok iyi ifade edeceksin. Ödemelerde düzenlemeler yapabilirsin.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerin yaşadığı güçlüklere karşı sizden yardım talepleri istenebilir. Özellikle bugünlerde ailenizin finansal sorunlarına çözümler bulmanız adına sizden de bazı fedakarlıklar yapmanız beklenebilir. Geçmiş arkadaşlıklarla ilgili stres yaratan konular ve durumlar tekrar önünüze geldiğinde bugün eskisi gibi nazik davranmayabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Para kazanma, biriktirme dürtünüzün yüksek olması olası. Harcamalarınızı ölçülü yapma gayreti içine girmelisiniz. Yatırım ile ilgili konular sizi daha çok çekebilir. Kişisel anlamda yetenekli olduğunuz konulara yönelmelisiniz. Akşama doğru daha akıcı koşullar söz konusu.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaynaklarınızı geliştirmekle ilgili pekçok düşünceniz var. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek istiyorsunuz. Maddi konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda evinizle ilgili önemli konuşmalar yol gösterici olabilir. Gün içinde etrafınızda olup bitenleri merak edecek ve kısa vadeli işlerinizi devreye sokacaksınız.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Demek para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız. Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>