Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor. İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var.

Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir. Yarın yeniliklere açık bir görüşmeniz var. Engelleri hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Birikim yapabilecek standardınız olmasına rağmen, başaramayışınız plansızlığınızın göstergesi olabilir. Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak zorundasınız.

Bugünlerde gözlerinizi dört açmalısınız. Yeteneklerinizi daha iyi sergileyebileceğiniz fırsatları görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun için, benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmaya ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmaya yönelmelisiniz. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cumartesi gününün ilk etkili görünümü, saat 10:29 Ay-Güneş arasında oluşuyor. Size kuvvet veriyor. İletişimde bulunmak, sevdiklerinizle olmak, hoşunuza giden bir şeyler yapmak sizi mutlu edecektir. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, maddi ve manevi alanda gücünüzü kanıtlama arzunuzu işaret ediyor. Ancak gerektiğinde insanlarla ılımlı diyalog ve ilişkide bulununuz. Bu davranış biçimi size destek olmalarını sağlar. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, parasal konular üzerinde düşünmenin yine etkili olacağının işaretçisidir. Özellikle evinizin ihtiyaçları, ailenizi ilgilendiren meseleleri tekrar bir gözden geçirebilirsiniz. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İlgi görmek, değerli bulunmak, sevilmek arzumuz bir hayli yüksektir. Aşk, kendimizi ifade etmek adına önem verdiğimiz bir olgudur. Her şey bir yana Aşk bir yana diye düşünürüz. Boşluk süresince maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ideallerini, isteklerini planlayıp sıraya koyman için güzel bir gün olacak. Zihnini arındırmak isteyeceksin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamında kişisel düşünceleriniz bir anda baskı altında kalabilir özellikle size bazı durumlar dayatılmaya çalışılabilir. Bu duruma karşı dikkatli olmanızda ve karşınızdaki kişilerle sınırlarınızı daha iyi çizmeniz de fayda vardır. Ofis ortamında sizleri destekleyen kişilerin bulunması bugün sizin için paha biçilemez nitelikte olacaktır.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye ve gereksiz harcamalardan uzak durmaya bakın. Başkalarından destek de arayabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmamalısınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda, harcamalarınızda, alışverişlerde hızlı davranmaktan kaçınmanız gerekebilir, duygularınıza ve içgüdülerinize göre hareket etmekten, acelecilikten uzak durmalısınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda yol gösterici olabilir ve olaylara mantıkla yaklaşabilirsiniz. Gün içinde etrafınızda olup bitenleri merak edecek ve kısa vadeli işlerinizi devreye sokacaksınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, ani para harcamalarına dikkat etmenizde fayda var. Bütçenizi düşünmeden yapacağınız harcamalar için sonrasında pişmanlık duymayın. Cesur kararlar alarak yeniprojelerine dahil olmaktan çekinmeyin. Duygusal açıdan gün içinde beslenmek ruhunuza iyi gelir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>