Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aceleci davranıyor, sizi cezbeden kişide kendiliğinden bir şeyler oluşmasını engelliyorsunuz. Bu kadar ısrarcı davranarak onu kendinize aşık edemeyeceksiniz.

Harika diye tanımladığınız düşüncenizi tartışma masasına yatırmak için çok iyi bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Aceleci davranırsanız sıradan bir proje sunmuş olacaksınız.

Sizi sıkıntıya düşüren nedenleri tam olarak kavrayabilmiş değilsiniz. Bu nedenle sık aralıklarla bazı sıkıntılar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor. harcamaları azaltmalısınız.

Sizi beğenen, ilkeli bulan arkadaşlarınız, bir davranışınızın bazı sorumluluklardan sıyrılma çabası olduğunu düşünüyor ve bunu size yakıştıramıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Yoluna girdiği düşünülen bazı ilişkilerden birkaç güne kalmadan bazı umut kırıcı haberler gelebilir. Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz ağırdan aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Konuyu yakın takibe almanızda yararlar var.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba günün ilk etkili görünümü, saat 04:11 Ay-Güneş arasında oluşacak. Yakınlarınızla olan sorunları giderebilmenizde destekleyicidir. Tarafsız bir bakış açısıyla hareket etmeniz kolaylaşır. İç dünyanızdaki meseleleri bu olumlu enerji sayesinde yerli yerine oturtmanız mümkündür. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, kendi dünyamıza çekilmenin ve haksızlıklar karşısında duyulan isyanın göstergesidir. Böyle dostluklardan, durumlardan, koşullardan uzaklaşmak isteriz. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünümü, parasal konularda sabırsız davranmaya neden olabilir. Oysaki mantıklı olmamız gerekiyor. Eğer gerekiyorsa, işbirliğine açık olmak lazım. Bunlar size para kazanmanızda yardımcı olur. Ayrıca bütçenize göre hareket etmek yararlıdır. Sorumluluklarımız önemli. Bir de, piyasa koşullarını göz önüne almalıyız. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü, yakınlarımızla bağımızı güçlendiricidir. İnandığımız yoldan geri dönmeyiz. Bu enerji moral gücümüzü yükseltir. Her zorluğun bir şekilde aşılacağına olan inancımızı pekiştirir. Arkadaşlarımız, sosyal çevremizi oluşturan kişilerle ilişkimizi güçlendirir. Karşımıza güvenilir insanlar çıkartır. Sanatın her alanında başarılı çalışmalara işarettir. Sosyal katılımların işaretçisi olan bu görünüm, karşı cinsle ilişkimizi tutkulu hale getirir. Saat 17:55-21:39 arasındaki Ay-boşluk etkisi, dışa karşı güçlü görünme isteğimiz yükselir. Çevrenize şöyle bir baktığınızda ne kadar özel birisi olduğunuzu anlarsınız. Ancak gelin görün ki bazı meseleler hala kafanızı kurcalamaktadır. Güvendiğiniz birileriyle dertleşebilir, olayları farklı bir kişinin gözünden anlamaya çalışabilirsiniz. Saat 21:39 burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, iyileştiren, rahatlatan, zorlu durumları farklı açıdan ele almanızı sağlar. Bu enerjiyi yatıştırıcı ve şifa verici buluyorum. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende iletişimin yüksek oluşu, avantajları beraberinde getirecek. Teknolojik konularda sıkıntılar yaşayabilirsin.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel istek ve planlarınızı bugün hızlıca hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Parasal konulara yönelmeniz ve daha rasyonel yaklaşımlar içinde olmanız size daha büyük kazanımları da beraberinde getirecektir. Hedeflerinize ulaşma konusunda daha azimli olmanız gereklidir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konular gündeminize daha sık gelebilir. Yeni başlangıçlara ve yeni fikirlere açıksınız. Bir an önce yeniliklere adım atmak için heyecan duyabilirsiniz. Bugün kendinizle ilgili konular üzerinde yoğunlaşıyorsunuz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizde daha fazla sorumluluk gündeme gelebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi arttıracak ilişkilere ihtiyacınız var. Bugün, harekete geçmek için çok uygun. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, aynı paralellikte gelişen olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konuları canınızı sıkabilir. Ego sürtüşmeleri en çok arkadaş ilişkilerinizi zorlayacak. Yakın çevrenizden bir insanla yeni aşka yelken açabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani kazanç ya da kayıplarla karşılaşabilirsiniz. İş yatırımlarınıza dikkat etmelisiniz. Her detayı göz önünde bulundurun. Arkadaşlarınız arasında sağlık sorunu yaşayanlar olabilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 34" R
Ay
Balık
05° 50' 19"
Merkür
Koç
18° 17' 16"
Venüs
Boğa
04° 34' 35"
Mars
Koç
01° 57' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 09"
Satürn
Balık
16° 49' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 49"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Başak
23° 39' 35"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>