Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha tokgözlü değerlendirebilirsiniz. Sevgilinizin, çok sevilen rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı.

Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir

Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dalgınlığa, uykusuzluğa daha çok dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Kontrolünüz dışı gelişmeler karşısında bugün hayatınızı biraz daha akışına ve gidişatına bırakma eğiliminde olabilirsiniz. Sessiz sakin ortamları tercih edebilir, müzikle ve sanatla ilgilenebilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, bugün de Ay-Kova burcunda seyrini sürdürüyor. Değişiklik yapmak, özgür olmak arzunuz yüksek. İş birliğinde bulunarak sorunları çözebilirsiniz. Saat 20:36 Ay-Güneş arasındaki görünüm, beraberliğinizle ilgili meselelerde partnerinizin mağrur halleri, sürekli kendinden yana olan tavırları canınızı sıksa da, bu itişmenin tutkularınızın yoğunlaşmasında etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Hatta bazen sırf nasıl davranacağını görmek için onu çileden çıkaracak şekilde hareket edebilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Aşk kapını çalacak! Yabancılar ile yapılacak olan tüm etkinlikler bugün önemli olacak. Planlı toplantılar, internette yapılan uzaktangörüşmesi gibi konularda saat farkını göz ardı etmemelisin. İşinden memnun değilsen, gün içerisindeki aksaklıklar ani kararlar almana neden olabilir. Aceleyle karar almamalısın. Yenidenbulma sürecin seni epey zorlayabilir. İnsanların bencilliklerine değil daha çok ne istediğine yönelmelisin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, akşamki daveti reddetmeden önce bir kez daha düşün derim. Hayatının aşkı seni orada bekliyor olacak. Bugün aynı zamanda özel işlerini halletmek için aile içinden destek alacaksın. Bir yakınından alacağın sağlık haberleri sana kendine bakman gerektiğini hatırlatacak.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Olayları içe dönüp tahlil etmek isteyebilirsiniz. Maddi sorunları ise toparlamak için mükemmel fırsatlar elinize geçebilir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular sizi meşgul edecektir. Psikolojik olarak korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için önemli bir süreç olabilir. İlerleyen zamanlarda bazı şeylerin değiştiğini hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyu hislerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İçinizden geçen o kadar çok konu var ki. Kafanızın içi, Harry Potter günlükleri gibi. Aşk hayatınızda muhteşem gelişmeler olacak. Haberler biraz gecikmeli gelecek olsa da eninde sonunda istediğiniz haberi alacaksınız. 

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı gelişmeler karar vermenizi zorlaştırabilir. Ancak, kendinizi güçlü ve sağlıklı hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sağlık sorunu olanlar, giderek iyileştiklerini hissedecekler. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz. Çok daha anlayışlı ve olumlu davranacaksınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçeklerle yüzleşmekten kaçınıp sığındığınız ne varsa keyif vermeyecektir. Gün boyu geçmişi ve hassasiyetleri tetikleyen olaylar yaşanabilir. Gün boyu sosyal ve aktif olmak sizi rahatlatır, olayların seyrini daha rahat gözlemlersiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alt bilinciniz bugün faaliyette olacak. Sezgileriniz ve düşünce gücünüzle hayatın zorluklarıyla baş edersiniz. Kolektif için enerji çalışmalarına katılmak, fal baktırmak veya bakmak gelecekle ilgili tahminlerde bulunmak üçüncü gözünüzü güçlendirir. Resim atölyelerine katılmak, sergi, müze gezmek iyi gelir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 40' 21" R
Ay
Yay
17° 43' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 59"
Venüs
Koç
27° 30' 32"
Mars
Balık
27° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 52"
Satürn
Balık
16° 19' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 09"
Neptün
Balık
28° 49' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 53"
Lilith
Başak
23° 01' 24"
True Node
Koç
15° 28' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>