Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba günümüz, saat 05:38 Merkür-Neptün olumlu görünümüyle karşılayacağız. Bu enerji, arzularımıza ulaşmak, hayallerimizi gerçekleştirme arzumuz fazlasıyla yoğunlaşıyor. Düşüncelerimizi, hislerimizi şiirle söz ile istersek dışa yansıtabiliriz. Bazen de bütün bunları bir günce şeklinde yazıya dökebiliriz. Bu türden faaliyetler için, bu enerji gayet yararlıdır. Saat 09:38 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygusal ve ruhsal anlamda yoğunluğun yükselişidir. Cinsellikte yaşanan haz, ölüp yeniden dirilmek gibi, canlandırıcı ve kendi içinde mücadeleyi teşvik edici bir duygu olarak görülür. Ve bu taraflar arasında bir hayli güçlü yaşanır. Saat:11:16 - 20:44 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Bu durum, tabii ki tedbirli olmayı gerektirir. Yengeç boşluk günlerinde hassasiyetin her zaman yüksek olduğunu belirtmeliyim.  Özellikle hangi konuda güven olgusuna önem veriyorsak, o konuda hassaslaşırız. Geçmiş konular ele alınır. İşimiz, sağlığımız hepsi gözden geçirebilir. Sevdiklerinizi özlersiniz. Ancak derdinizi anlatmaktan çekinebilirsiniz. Çünkü yanlış anlamalarından korkarsınız. Güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınız oldukça yükselebilir. Boşluk etkisi bazı kişilerde sanki kimseye ihtiyacı yokmuş gibi görünmelerini sağlarken, kimileri, sıkıntılarını güvendiği kişilerle paylaşmayı tercih edebilirler. Saat 20:44 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, duygularımızı ifade ediş biçimimiz zaman zaman fevri olabilir. Gördüğümüz aksaklıkları titizlikle gözlem altına alırız ve bunların mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün oluşan Mars Plüton kavuşumu birkaç haftadır bahsettiğimiz(8 Ekim, 2 ve 7 Kasım tarihli yazılar) gergin etkileri bugün de tetikleyebilir. Riskli hareketlerden, yerlerden veya saldırgan kişilerden uzak kalınması, ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olunması ve tartışmalı ortamlara girilmemesi gereken bir gün. Yüksek enerjiyi olumlu kullanabilirsek pek çok konuda rahat ilerleyebiliriz, doğru kullanılmaması agresif etkiler yaratabilir. Kurallara bağlı değişiklikler yapılması gerekmesi ya da yapılacak anlaşma ya da düzenlemelerin vaat ettiği şeylerin zorlukla arkasında duracağını bilmeniz isteksiz adımlar atmamıza neden olsa bile, rüzgara karşı da olsa harekete geçmemiz gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifli uğraşlar ve aşk konularında güzel bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Arkadaş buluşmalarınızda heyecan ve eğlence temaları öne çıkıyor. Aşkla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Hoşunuza gidecek ufak hediyeler alabilirsiniz. Zevkleriniz ve hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Kendinizi şımartacaksınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ tanıştığınız insanların size hayalkırıklığı yaşatabileceği bir gün fakat unutmayın herkez ikinci bir şansı hakeder. Alınganlığı bırakın.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>