Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı fedakarlıkları sevdiğinizin kalbini yeniden kazanmak için yapıyorsunuz ama o bunların farkında değil. Ona karşı istek ve duygularınızda bir artış var.

Çalışmaktan yorulduğunuzu düşünüyorsunuz ama yorgunluğunuzun asıl nedeni memnuniyetsizlikten ileri geliyor. Daha değişikortamları hayal ediyorsunuz. Bugün kariyerinizle ilgili çalışmalarınıza hız verebilirsiniz.

Bugün evinizle ile ilgili onarım işleri için harcama yapabilirsiniz. Bugün evinize bazı ufak tefek ev eşyaları alabilirsiniz. Bugün kredi kartı borcunuzu biraz daha arttıracaksınız. Hesabınızı iyi bilin.

Bugün zihin dalgınlığı yaşayacaksınız. Başarı grafiğinizde düşüşler olacak. Bir arkadaşınızdan yardım istemek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkilerde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayacaksınız. Kendinizi ifade etme güçlüğü çekeceksiniz. Sözlerinizin yanlış anlaşılması bazı kırıcı davranışlara neden olacak. Sağlığınızda görülen küçük sorunu büyütmeden bir doktora gitmelisiniz. Gününüzün büyük bir kısmında bazı ev işleri ile uğraşabilirsiniz. Aile hayatınızda beklediğiniz gelişmeleri yakalamanız zor görülüyor.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar karşıt burcunuz Başakta ilerleyen Ay, inatlaşa hiçbir şeyin çözülmeyeceğini tekrar düşünmenizi sağlar. Böyle bir etki altında bir yandan durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almalısınız diğer taraftan inandıklarınız ve bugüne kadar oluşturduklarınızı korumanız gerekir. Güzelliklerin değerini bilen Balıklar için en sıkıcı şey, partnerin her bir mesele üzerinde gereksiz  duruşu ve sürekli şikayetçi oluşudur. Size göre eğer bir şey yanlış gidiyorsa mutlaka arkasında bir sebep aranmalıdır. Araması gereken kişi ise, bizzat kendisi olmalıdır. -Ama nerde bunu kabul edecek kişi diye düşünebilirsiniz. Saat 03:28 itibariyle Ay-Neptün karşıtlığı meydana geliyor. İlişkinizi gözlem altına almanızı ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Saat 18:46 Ay-Pluto görünümü, ortaklaşa paylaşım ve el ele vererek hayatı sürdürmenin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha vurguluyor. Duygularımızı güçlü bir biçimde dışa yansıtmanızda destek veriyor. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlartekliflerini değerlendirebilirler. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacaksınız. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız

13 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, diyete ya da spora başlamak veya bir süredir ihmal ettiyseniz yavaş yavaş bu alanlara geri dönmeye çalışmak doğru olabilir. Sosyal anlamda hayatınız hareketlenmeye başlıyor ve sosyal ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz ya da kariyerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Kurduğunuz bu hayallerinizde ne kadar az insan olursa o kadar iyi. Herkese yetişemezsiniz..

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızı ilgilendiren görüşmeler yapabilir, seyahatler, davalar, eşinizle yapacağınız önemli görüşmeler ve iletişim konularına odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz gelişen davet ve teklifler söz konusu olabilir. Bu teklifleri değerlendirmenizi ve sosyal ortamlarda bulunmanız enerjinizi yükseltecektir. Gün boyunca arkadaş çevreniz ve yaşamınızdaki erkeklerle ilişkilerinizde olası problemler size yansıyabilir.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>