Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Kendinizi mutlu hissederken birden karamsar düşünceler içine girebilirsiniz. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Daha önceden planlamadığınız bazı koşulların yolunuza çıkması mümkün. Sevdiğiniz kişiye karşı daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız.

İş ortamınızda ani bazı değişimler yaşayabilirsiniz ve her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız gerilimler ikili ilişkilerinizi etkileyecektir. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sıradışı bazı işlerle ilgilenebilir ve günlük rutin işlerinizi aksatabilirsiniz. Beklemediğiniz bazı heyecanlar yaşayayabilirsiniz. Ani kararlar almaktan ve girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda ani masraflar yapabileceğiniz ve beklemediğiniz giderlerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bugün bunları kendinize çok fazla sorun yapmayacaksınız. Ani bir girişimde bulunabilirsiniz.

Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan, sizinle birlikte birkaç kişiyi daha sevindirecek bir haber alacaksınız. Bu sevinç, bir takım iyi niyetli merakların nedeni olacak. Ama siz, kapalı davranma yoluna gideceksiniz. Özel bir yere koyduğunuz birisi, bu günlerde zihninizi çok meşgul ediyor. Bu duyarlılığı belli oranlarda abartılı bulanlarla çatışmalarınız olabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, ailemiz, ilişkiler ve yakın çevremizle ilgili güvenlik, huzur ve istikrarlı düşünmenin işaretçisi oluyor. Eğitim hayatında olanlar,girişimde bulunacaklar, yakınlarıyla temasa geçecekler, çevreleriyle bağlantılarını güçlü tutmak isteyenler, ilişkisinde sağlamlık ve güven olgusunu temin edecekler için zihnin odaklanma gücünün yükseldiği vakitteyiz. Bu konularda sağlamlaştırma, teminat altına alma yönünde olumlu enerjiye sahipsiniz. Sakinlik, tedbirli düşünme belki Merkürün doğasına uygun değil. Ancak Balıklar için gayet faydalı. Kararsızlığa neden olan ikilemleri aza indirgeyen Merkür-Boğa geçişi, sahip olma istekliliği veriyor. Pratik olmayı, biriktirmeyi ve kaliteli olanı elde etmeyi sağlıyor. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. Daha hassas şekilde çevremizle ilişki kuracağız. Güven ve garanti olgusu parasal anlamda önemsenecek. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikallik istiyorsan değiştirmeye korktuklarından başlamalısın. Kendini öteye taşımak için harika günlerdesin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üçüncü şahıs konuşmaları yüzünden güven sarsan konular ani bir şekilde gündeminizde oturabilir. Beklenmedik sürpriz oluşumlar gündeme geldiğinde soğukkanlı tavrınızla krizi iyi bir şekilde yönetmeyi bilmeli karşınızdaki kişilere karşı en ufak bir açık vermemek adına kelimelerinizi daha özenle seçmeyi bilmelisiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından destek bulabileceğiniz imkanlar var. Parasal konularda da ilginç fikirler ortaya koyabilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç gelişmeler dönemindesiniz ve meydana gelen olaylar sizi değiştirmeye zorluyor olabilir. Özellikle marjinal kişiler ve daha önce hiç ilgi duymadığınız konular şimdi dikkatinizi çekecek. Sürprizlerden uzak durmak isteseniz bile ani değişikliklerin sizi bulduğu bir dönemdesiniz. Ortaya çıkan karışıklıklardan etkilenebilirsiniz fakat sezgilerinize güvenin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. İsteklerinizi net bir şekilde dile getirin. Akşam saatlerinde yapacağınız planlar hayatınıza keyif katabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

30 Mayıs'a kadar Boğa burcuna geçiş yapan Merkür, sizin sanatçı yönünüzü ortaya çıkartacak. Bu dönemde yeni kurslara kayıt yaptırabilir, internet üzerinden tanıtım faaliyetlerine ağırlık verebilirsiniz. Yazı yazmak, geniş kitlelerle iletişim kurmak için uygun bir dönem. Kardeşinizle aranızda bir ortaklık ya da ayrılık söz konusu olabilir. Balık

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>