Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviyor, ama sanki taktik bir davranışmış gibi bunu belli etmemeye çalışıyorsunuz. Aşkta bunun iyi bir tarz olmadığını söyleyen deneyimli arkadaşınıza kulak vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınız tamamen kontrolünüz altında. Ama birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartıyor. İnisiyatif tutkunuzu biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Para sıkıntınızı en aza indirmiş durumdasınız. Fakat paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var. Siz bunların lüks değil, gerekli harcamalar olduğunu düşünüyorsunuz, içiniz rahat.

İşinizin genel durumlardan özel olarak bir etkilenişimi var gibi görünüyor. Son ülke ve dünya sorunlarına karşı, farklı bir tedbirlilik içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz, ama ummayacağınız gelişmeler bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek. İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:32-10:50 arasında Ay boşlukta hareketini sürdürüyor. Saat 10:50 olduğunda Ay, Aslan burcuna giriş yapıyor. Bugün sağlığınız gündemde olabilir. Özellikle Ay'ın Uranüs'le açısını sertleştirdiği öğle saatlerinde kendinizi riske atacak hareketlerden sakının. Aniden bir hastalık belirebilir. Evcil hayvanınızla ilgili de beklenmedik bir durum yaşanabilir. Akşam itibariyle bu riskli enerji de üstünüzden gidiyor. Yine düşük enerjili olsanız da biraz daha yalnız kalmak, kendinizi dinlemek isteyeceğiniz bir akşamda olabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini açıklamak zorunda kalıyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Bugün senden başka herkesin bir telaş içinde olduğunu görebilirsin. İş yerinde yaşanan bir yanlışlık sana mal edilebilir. Kendini açıklamak zorunda kalacaksın. Farklı kültürler tanımak, araştırmalar yapmak isteyebilirsin. Lükse olan düşkünlüğünü her fırsatta göstermekten hoşlanman bazı kişiler tarafından yadırganabilir. Bulunduğun ortamlara göre hareket etmen seni daha uyumlu gösterecektir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. Uzun zaman sonra kalbin nihayet biri için atacak. Yakınlarınla çeşitli konular üzerine konuşmaktan inanılmaz keyif alıyorsun. Birçok konuda bilgi sahibi olduğunu biliyorsun. Ancak yakın çevrene istemeden de olsa bilgiçlik taslayabilirsin. Bu konuda kendini dizginlemende fayda var.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyalliğinizin artacağı, davetlerin gündeme geleceği bir gün olabilir. Farklı insanların farklı yorumlarını dinlemeniz, idealleriniz hakkında düşüncelerinize netlik kazandırabilir

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, belirli bir işe zaman ayırmak ve üretken olmak mümkün. Hem çalışıp, hem keyif alabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş olduğunuz kişilerle aynı yerde çalışırken tutumunuzu belirlemelisiniz. Sonrasında kendinizi kötü hissetmeden önceden önlem alın.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; sabah saatlerinde arkadaş ve yakınlarınla ani bir yolculuk hazırlığına başlayabilirsin. Öğlene doğru değişen gündem, sorumluluklarını ve rutin işlerini tamamlamanı gerektirebilir. Bana bir şey olmaz zihniyetiyle sağlığın konusundaki iyimserliğin, kontrollerini ihmal etmene sebep olabilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu aşırı hassasiyetler yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle bir arada olma arzunuz yüksek. Akşamüstü gelen haberler huzur kaçırabilir, dengeyi korumak önemli.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani kazanç ya da kayıplarla karşılaşabilirsiniz. İş yatırımlarınıza dikkat etmelisiniz. Her detayı göz önünde bulundurun. Arkadaşlarınız arasında sağlık sorunu yaşayanlar olabilir. Yeni birprojesi hayatınızdaki adrenalini yükseltir. Dış mekanlarda daha fazla vakit geçireceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başından itibaren, bazı ekstra kazançlar sağlamanızı mümkün kılacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazançları, beklenmedik bir hizmet veya küçük biryoluyla sağlayabileceğiniz gibi, hiç hesapta yokken, düzenli birve maaş sahibi bile olabilirsiniz. Yeteneklerinizi çok etkin biçimde kullanacağınız bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Kendinizi işlerinize ve uğraşlarınıza verin. BÖYLECE, hem gelecekte fayda sağlayabileceğiniz ilerlemeler kaydedebilecek, hem de dikkatinizi olumlu bir alana yoğunlaştırmış olacaksınız. Ancak; tüm ay boyunca sizi etkileyecek olan harcama artışı, elinize geçen ekstra geliri kısmen de olsa kullanmanıza, biriktirememenize yol açabilir. Ayın tüm diğer haftalarında olduğu gibi, bu hafta içerisinde de masraflarınızı sıkı kontrol altında tutmanız, harcamalarınızı kısmanız gerekecektir. Eeğer kiralamış olduğunuz bir mülk varsa yenileme talebiniz geri çevrilebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>