Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin size yönelttiği suçlamalar sizi baskı altına almış. İlişkide iki tarafın da beklentileri olması çok doğal. Eğer bunları dikkate almazsanız o kişiyi kaybetmeniz yakındır.

İş alanındaki atılganlığınızın her zaman için faydasını görüyorsunuz. Bugünbağlantıları kurmanız ve karşınızdakini bir konuda ikna etmeniz gerekecek. Üstesinden tabii ki geleceksiniz.

Bugün parasal açıdan bir şanssızlık yaşayabilirsiniz. Paniğe kapılıp yatırımınıza dokunma eğilimine de girebilirsiniz ama bu konuda aceleci davranmayın. Günün sonuna doğru yeni duyumlar alabilirsiniz.

Son zamanlarda farkında olmadan bazı düşmanlar edinmişsiniz. Duygusal olarak yıpranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız duygusallığınızı ele veriyor. Kendinizi katı gösterme niyetinizde başarı sağlayamıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olabilirsiniz. Hareketli bir geceye hazırlanın.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugünün tamamında İkizler burcunda ilerliyor. Sert enerjilerin hakim olduğu bugünde Ay-Merkür ve Ay-Jüpiter olumsuz açıları sebebiyle aile içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Evinizin içinde de ufak aksilikler yaşanabilir. Sizin burcunuzda gerçekleşen Venüs-Neptün kavuşumu güzel bir görünümken, bugünün diğer konuları aşktaki şansınızı düşürmeye çalışabilir. Güneş ve Satürn arasındaki negatif etkiyle de maddi konularınızda dikkatli olmalısınız. Ay 20:26'da boşluğa giriyor. Akşam 20:00 itibariyle Jüpiter retrosu başlıyor. Sizlerin de yöneticisi olan Jüpiter, 11 Ağustos'a kadar kariyer konularındaki şansınızı biraz azaltabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Görüştüğünüz firmalardan dönüşler geç olabilir. Çalışmıyorsanız geleceğe dair planlarınız için biraz daha beklemek isteyebilirsiniz. Ayrıntılı retro yazısını okumak için tıklayınız.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler alıyorsun!Şans gezegeni Jüpiter, bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar geri hareketine başlıyor. Kendi işi olan bir Balık burcuysan bugünü kendine tatil ilan edeceksin. Uzun zamandır haber alamadığın bir arkadaşın ile ilgili şaşırtıcı haberler duyabilirsin. Bu durum başka bir arkadaşınla aranızda bir dedikoduya dönebilir! İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyerinde olumlu gelişmeler söz konusu. Aile bireyleri içerisinde hep beraber katılım sağlayabileceğiniz bir program yapabilirsin. Güvendiğin ve benimsediğin insanlarla beraber vakit geçirmek sana kendini daha iyi hissettirecektir. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışındaki kültür-sanat etkinliklerine gitmenin araştırmalarını yapabilirsin.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde üst yöneticilerinizle aranızda yaralayıcı konuşmalar ve kırgınlıklar söz konusu olabilir. Bu konuda sözlerinizi titizlikle seçmeniz ise büyük bir kırgınlığın önüne geçebilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Zaman zaman işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte zorlandığınız bazı konuların sizlere o kadar da zor gelmediğini göreceksiniz. Kendinizi verimli addedebilmek için bazen olayları gözünüzde büyütmemeniz çok önemli.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; hayata olumlu tarafından baktığın, evrenin enerjisine uyum sağlayarak maneviyatını beslediğin bir gün olabilir. Zekânı ve yaratıcılığını ev ve aile ile ilgili alanlarda kullanmak isteyebilir, ev içi ufak tefek dekorasyon değişikleri yapmak isteyebilirsin. İyi niyetle söylediğin sözlerin yanlış anlaşılma ihtimali var.

10 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu pasif agresif bir yaklaşım sergileyeceksiniz. Bir yandan hayatın içinde aktif olmak isterken kaygılarla boğuşabilirsiniz. Sabah saatlerinde ailevi hassasiyetler, gergin söylemler artabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Yay burcunda geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos?a kadar geri gidecek. Kariyerde başarıyla yürüttüğünüz bazı konular bürokrasi engeline takılabilir. Yönetimle ters düşmekten kaçının. Akış hızlı olmasa da projelerinizde başarı elde edeceksiniz. Bu süreyi sabrederek geçirmek ve detayları tamamlamak için kullanmalısınız.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

10 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 53" R
Ay
Oğlak
04° 24' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 57"
Venüs
Koç
29° 05' 00"
Mars
Balık
28° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 41"
Satürn
Balık
16° 26' 14"
Uranüs
Boğa
22° 15' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 15"
Lilith
Başak
23° 09' 55"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>