Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevgilinizden arzu ettiğiniz desteği alamayabilirsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hak etmediğiniz bazı davranışlarla karşılaşabilirsiniz ve bu sizin tepki göstermenize yola açacaktır.

Maddi konularda akılcı tutumlarınız sayesinde rahat bir dönem geçiriyorsunuz. Borçlarınızı temizlediğiniz zaman para biriktirmek için fırsat bulabileceksiniz.

Bugün bir yakınınız anlatacağı şeylerle kafanızın karışmasına neden olabilir. Her duyduğunuza kulak asmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmak, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmek istiyorsunuz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz. Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketini Boğa burcunda sürdürmeye devam ediyor. Sizleri de enerjik bir gün bekliyor. Bugün sevdiklerinizle beraber planlar yapabilirsiniz. Özellikle bu kültürel bir etkinlik için olabilir. Bazılarınız da bugün uzun zamandır vakit ayıramadığı kitaplarına yoğunlaşabilir. Tamamen kendinizi geliştirmeye adayacağınız bir günde olacaksınız. İletişim yönünüzün de aktif olduğu gün içerisinde, Ay-Venüs ve Ay-Neptün olumlu kontakları sayesinde gönül ilişkinizle ilgili de bir haber alabilirsiniz. Telefonlarınıza bakmayı ihmal etmeyin.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar çözüme kavuşuyor!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Gün içerisinde bulunduğun ortamlarda pek de hoşlanmadığın kişilerle karşılaşmak tadını kaçırmasın. Sorumluluk alman konusunda ailenin sana haksız yere sitem ettiğini düşünebilirsin. Aileden gelen köklü, miras bazlı konular varsa bunların da çözümleri söz konusu. Öyle ki en azından çözüme yaklaştığını vurgulayacak bilgiler edinebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşlarının aracılığıyla tanışacağın kişinin olgun ve kendinden emin tavırları kalbini kıpırdatabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Esprili tarafını daha da ortaya çıkarman eğlencenizi katbekat artıracak. Bugün aynı zamanda saçlarını farklı bir tarzda kestirerek, daha da gösterişli bir havaya bürünebilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bazı konuları değiştirebilmenizi hayatınızdaki kişiye bağlı olduğunu düşünerek geçirmeyin. Bazı şeylere çok fazla bağlanmanız sizleri daha fazla yorabilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde hareketlilik ve bolca konuşma olabilir. Kendinizi zihinsel açıdan daha güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizin kırıcı olmaması için çaba sarf etmeniz gerekmete bugünlerde. Yanlış anlaşılmalar ve işte mail aksaklıkları bugün gündem konunuz olabilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; hareketli geçen bir hafta olmasına rağmen ilham gerektiren ve sezgilerini kullanabildiğin alanlarda çok başarılı olmuş olabilirsin. Yakın çevrenle birlikte olabilir, yeni çevre ve ilişkilere açık olabilirsin. Hedeflerini yeniden belirleyip, güçlü arkadaşlarından destek alabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatla uyumlu Balıklar gün boyu yüksek enerji ile hareket halindesiniz. Bugün kişisel ihtiyaçlarınız konusunda daha girişken davranacaksınız. Kendinize koyduğunuz güven sınırlarını kaldırıp orjinal ve yaratıcı işler yapmak için imkanlarınız var. Huzur bozan koşullar olsa da dengeyi korumak önemli.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay kardeş ve yakın akrabalarla ilişkinizi sağlamlaştıracak. Aranızda süre giden bir aile konusu sonuçlanabilir. Birkurmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Okyanus sonsuzluğu taşıyan enerjinizi bugün somut olarak ifade edebilirsiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 26" R
Ay
İkizler
21° 00' 19" R
Merkür
Koç
24° 06' 39"
Venüs
Boğa
13° 32' 20"
Mars
Koç
07° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 46"
Satürn
Balık
17° 24' 51"
Uranüs
Boğa
22° 56' 04"
Neptün
Balık
29° 11' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 05"
Lilith
Başak
24° 28' 01"
True Node
Koç
15° 09' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>