Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün partnerinizle tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. Taraflardan birisinin geri adım atması gerekiyor. Ne var ki, bazı hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok gibi.

İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor.

Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı haklı kızgınlıklara yol açabilir. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayacağınız bir gün.

Para işlerinde gündemde olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugünlerde bu konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çok açıdan yoğun bir gün geçireceksiniz ve kendinizi gelişmeler karşısında sabırsız hissedeceksiniz. Özellikle maddi konularda yeni atılımlar yapmak konusunda önemli bir istek duyabilirsiniz ancak girişimleriniz için bir süre beklemeniz daha doğru olacaktır. Risk almaktan kaçınmalı ve daha kalıcı adımlar atmalısınız. Beklediğiniz bazı haberlerin gecikmesi sizi rahatsız edebilir ancak kafanızdaki sorunları zamana bırakmalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 01:44 itibariyle kafamızın içinde en önemli konu ne ise, bugün onun üzerine odaklanacağız. Ay, gün boyu Akrep burcunda seyir halinde olacak. Rutin işlerimizi bitirmeye çalışacağız. Sorumluluk almaktan kaçmayacağız. Başarıyı ve tatmin olmayı daha fazla önemseyeceğiz. Saat 04:15 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Mars görünümüdür. Bu görünüm, önsezilerinizi güçlendirici olduğu için doğal olarak bir durumu,  bir olayı iç sesinizin rehberliğinde çözmekten yanasınız. Ve o ses, gereksiz hatalar yapmanızın veya ani kararlar almanızın da önüne geçiyor. Saat 12:26 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, sizin kendinizle ve hayatla olan iç muhasebeniz anlamına geliyor. Aslında bu durum hiç de olumsuz değil. Sadece yüklerinizden kurtulmak, yeniye yer açmak için bu muhasebenin yapılması gerekiyor. Para, değişik ve sıra dışı yeteneklerinizi kullanmaya başladıkça size akacaktır. Bol bol fikir paylaşımında bulunun, sürekli okuyun ve insanlarla bağlantılar kurun. Çünkü iletişim sizi güçlendirici ve kazandırıcıdır. Bu arada karşılaştığınız kişilere dikkat edin. Duygusal değil, bilakis mantıklı düşünün. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü etkisi,  çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Not: 21 Ocak saat:17:54 â�� 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Başlangıç tarihinin bir hafta öncesi, 14 Ocak ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası 18 Şubat gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Alttaki linki tıklayarak aylık yorumunuzda yer alan bu geri hareketin yansımalarını gözden geçirmeniz faydalı olur.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Güneş'ten aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor. İstediğiniz başarıya çeyrek kaldı.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin. Akla gelen ilk fikirler olmasaydı, şu an uçamıyor, at arabasına biniyor ve posta güverciniyle haberleşiyor olurduk. Öyle değil mi? Tüm burçlar için gün geneli: Merkür Uranüs etkileşimi günü sürpriz fikirlere açık hale getiriyor, fikirlerimizi özgür bırakıyor veya yaratıcılığımızı arttırıyor. Güne enerjik ve hareketli programlarla başlayabiliriz. Elektrik, bilişim ve elektronikle ilgili başlıklarda olumlu adımlar atabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise, birbirimizi daha iyi anlayabilir, birbirimize şefkatle yaklaşabilir veya sevgiyle birbirimize bağlanmamızı ya da birbirimize yardım etmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda yoğunluklar artıyor. Spritüel veya artistik konularla ilgilenmek için de uygun bir gün. Sadece, akşam saatlerinde olası fikir çatışmalarını engellemek için, kelimeleri daha dikkatli kullanmakta, tartışmalı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi aşk konusunda mutlu etmek çok kolay olacak. Size biraz iltifat yeterli ama güzelliğiniz zaten aşikar, bunu onaylatmaya çalışmayın.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, davalar, eğitim süreçleri, yurtdışı bağlantılı işler ve eşinizle, dostlarınız ve ortaklarınızla kuracağınız iletişimde fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, umutlarınızın yükseldiği, hayatın içinde sizi motive edecek çeşitli sürpriz desteklere açık olduğunuz, iletişim gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili bir husus, aşk ilişkinizde veya evliliğinizde niteliği tam belli olmayan bir gerilim yaratabilir. Bu konuyla ilgili bir çözüm üretmek istediğinizde sezgilerinizi de devreye sokun. Size yol gösterecekler.

14 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>