Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurunuzun bozulmasından korkuyorsunuz. Kendinize kurduğunuz dünyaya başkalarının girmesine izin vermiyorsunuz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içinde ortak sorunlar, ortak sevinçler yaşıyorsunuz. Bu da size yetiyor. Yakında alacağınız bir haber bu dengeyi alt üst edebilir. Bir değişiklik yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba günümüz, saat 06:07 Ay-Uranüs görünümüyle başlıyor. Bu enerji, kişisel arzu ve isteklerinizi elde etme-sosyal yaşamda ilgi görme,  idealleriniz ve parasal konularda ise güven içinde yaşama arzunuzu işaret ediyor. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişkimizde üzerinde önemle durduğumuz nokta, adil ve paylaşımcı olunmasıdır. Ben değil biz diyebilen, bölüşmeyi bilen, ortaklığın anlamının farkında olan kişilerle anlaşmaktan yanayız. Yıllar yılı yaşanan tecrübeler gösterdi ki, herkes kendini düşünmekten yana. Biz sevgiyle bir adım atarken, çıkar nedir bilmezken, başkalarına destek olurken, gördük ki bizi darlığa düştüğümüzde hepsi çil yavrusu gibi dağılıyor. Onun için artık kimsenin gözünün yaşına kanmıyoruz, kanmamamız da gerekiyor. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü, işimizle ilgili konularda atak davranmamıza, düşünmeden kararlar almamıza sebep olmasın. Bilinçli şekilde hareket edebilirsek, neyi ne zaman yapmamız gerektiğini bilirsek, hem çıkarlarımızı  koruruz hem de akıllıca seçimlerde bulunabiliriz. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, kendimizi, inandıklarımızı ve savunduklarımızı kimse anlamasa dahi, biz haklı olduğumuzun gayet iyi farkındayız. Zaten tüm mesele, insanın kendiyle olan barışıklığı olduğunu göre, bu enerji sizi rahatlatıcı, kuvvetlendiricidir. Saat 22:11 Yengeç burcunda sondördün oluşuyor. Bu saatlerde siz, özellikle ilişki,ortaklığı, maddi ve finansal konularda arzu etmediğiniz durumlarla karşılaştığınızda fevri davranabilir, kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz.  Aslında arzunuz güven içinde yaşamaktır. Güvenilir bir  aşka, doğru düzgün bir ilişkiye o kadar ihtiyacınız vardır ki, bu kadar hassas biri olup da,  nasıl böyle içinden çıkılmaz problemler yaşıyorum diye kendinize yüklenip durursunuz. Şu andaki şartlarınız mecburen susmanızı veya katlanmanızı gerektirdiği için sıkılırsınız. Para bulma derdi, ilişki kurma ihtiyacı, olan biteni başkalarının gözünden görme mecburiyeti sizi yorabilir. Ancak unutmayalım, bugün bize düşen güven hissini başkaları değil, bizzat kendi içimizde oluşturmaktır. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,  

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemsediğiniz konularda ilerleme sağlayabileceğiniz iki günlük süreçtesiniz. Dolayısıyla, hangi konuyu önemsiyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygu ve düşüncelerinizi daha rahat ve etkili ifade edebileceksiniz. Tabi buna rağmen yanlış anlaşılmalar olabilir. Ancak bu durumu büyümeden halledebilirsiniz İşten yana öne çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz. Gün içinde romantizm açısından olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Akşam için güzel fırsatlar çıkabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DURUMU kurtarmak adına bugün küçük beyaz yalanlara başvurabilirsiniz. Dozunu iyi ayarlayın sonra iş, içinden çıkılmaz bir hale gelebilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 38' 22" R
Ay
Koç
11° 48' 37"
Merkür
Koç
19° 55' 07"
Venüs
Boğa
07° 37' 17"
Mars
Koç
03° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 01' 60"
Uranüs
Boğa
22° 39' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 29"
Lilith
Başak
23° 56' 02"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>