Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz.

Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Taksitin cazibesine kolay kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir.

Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir

15 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:39-13:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Etrafınızdaki insanlara güvenmekte zorlanırsınız. Çünkü duyduğunuz bazı sözler canınızı sıkmıştır. Doğal olarak belli bir mesafe bırakırsınız. Saat 13:17 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, çevrenizdeki her insanın ve nefes aldığınız her anın ne kadar kıymetli olduğunu fark edeceksiniz. Saat 13:18 Güneş-Satürn karşıtlığı, çalışma hayatımızı ilgilendiren tüm konuların ev içine taşınma haline benzer. Eğer bir sorun varsa, bunları kendi içimizde analiz ederiz. Amacımız ilerisi adına hakikaten sağlam olan işlere yönelmektir. Arzumuz böyle olunca, biraz hassas düşünmemiz, kendimizi daha fazla güven içinde hissetmek ihtiyacımız yükselecektir. Ancak ben bu görünüm altında, iş-ev veya toplumsal yaşam-ev hayatı, aile-toplum gibi konularda dengeli hareket etmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Biri diğerinden daha az veya daha çok önemli değildir. Kararında olması en güzelidir. İşlerinizde başarı, gönlünüzde huzur ve gün boyunca şans sizden yana olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarına dikkat etmelisin. Farkında olmadan bütçeni aşabilirsin. Anlamlı kararlar alacağın bir süreçtesin.

15 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinden yardım görebilirsiniz. İlişkilerinizde güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Hürriyet Aile /

15 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Teknik konulara dikkat etmenizde fayda var. Duygusal destek almak isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YOLDAKİ paranızın gelmesi an meselesi. Küçük birikiminize o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi alabilirsiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorumluluklarınızı üstlenmek istemeyeceksiniz. Ailevi sorumluluklar sizi sıkıştırabilir ve hayattan alacağınız keyfi azaltabilir. Bazı girişimlerinizde ailenizden onay almanız oldukça zor görünüyor.

15 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar yavaş ilerleyen konular moralinizi bozmasın. Öğleden sonra Ay burcunuza yerleşerek size destek verecek. Sanatsal faaliyetler, sanat, edebiyat, renkler, imajinasyon, sezgiler günün ana teması olur. Bu alanlardan birine yönelerek kendinizi mutlu hissedersiniz.

15 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

15 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>