Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hiç arzu etmediğiniz gelişmeler olmakta. Bu gelişmeler sizi çok mutsuz ediyor ama elinizden de bir şey gelmiyor. Sabırlı olmaya çalışın.

İş konularında karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. İş yerinizde gereksiz bazı gerginlikler olabilir ve küçük konular büyütülebilir.

Maddi konularda aldığınız doğru kararların meyvelerini toplayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızda artış olabilir.

Bugün kendinizi yoracağınız yada strese gireceğiniz faaliyetlerden uzak durmalısınız. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde hazırlık içinde olunan gelişmelerle ilgili birtakım ertelenmeler yaşanabilir. Fakat plan değişiklikleri gerekmeyecek. Son derece önemli bir konuda, bu günlerde karar aşamasındasınız. İnançlı bir tutum sergilemenizde yarar var. Gelecek yakın günlerde bir hasta ziyaretiniz olabilir. Bu ziyaret için birkaç gün ayırmak zorunda kalacaksınız.

15 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:27 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, huzurlu bir çevrede yaşama arzumuzu işaret ediyor. Yakınlarımız, sevdiklerimiz ve güvendiğimiz insanlarla bir arada olmak istiyoruz. Evlilik, şehir değiştirme, yeni bir ilişkiye başlama anlamında çok iyi düşünmek, enine boyuna gözden geçirmek yararlı olur. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Saat 08:02 da, Ay-Neptün karşıtlığı meydana geliyor. İlişkinizi gözlem altına almanızı  ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye  ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Saat 11:00 Ay-Jüpiter kavuşumu, düzgün, seviyeli, sağlıklı ilişkilere verdiğimiz önemin göstergesidir. Bu enerji, yeni birortaklığı veya yeni bir ilişkinin işaretçisi olabilir. Bugün biriyle buluşabiliriz. Titizlikle gözlemleriz. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizin bizimle ilgilenmesi, önemsemesi hoşumuza gider. Saat 13:20 Ay-Satürn görünüm etkisinde, hoşgörülü davranmak kolay değildir. Eleştirilere gelemeyiz. Ancak problemleri olgunlukla çözmek zorundayız. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, birkaç hafta önce veya daha eskiden verilmiş kararları tekrar ele almamızda yarar var. Saat 18:59  Ay-Pluto görünümü olumludur. Sizin beraberliğinizi bilinçli şekilde derinlemesine ele almanızı sağlar. Aynı şekilde eşiniz veya partneriniz de buna gönüllü olabilir. Saat 21:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişkinin ilerisi adına gelişimi için, her iki kişinin de üstüne düşeni yapması gerekliliğidir. Ilımlı yaklaşımlar, şu anki duruma odaklanarak çözüm bulmak gayet doğrudur. Saat 23:20 Ay-Venüs olumlu görünümü duyarlılığı yükseltir.  İnandığınız hiçbir şeyi yarı yolda bırakmayacağınızı, sevginin hayatınızın temelini teşkil ettiğini göstermektedir. Tüm arzunuz güvenmektir. Bu görünüm, titiz bir biçimde durumları ele aldığını gösterir. Ben güven olgusunu hakikaten önemsiyorum. Unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

15 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz, kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, bugün değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı engeller sizi durdurmamalı. Olumsuz durumları olumluya çevirmenin bir yolunu mutlaka bulabilirsiniz. Özellikle işinize karışan, sizi durduran veya engelleyen kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Sizinle ilgili konuşmaları kafanıza takmayın. İlginç teklifler söz konusu olabilir. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde, zaman alan işler ve bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde daha pozitif bir hava söz konusu.

15 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar.

15 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Miras, eş, ortağın parası gibi maddi materyallerden olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir dönemdir. Uzun yıllar beklenen mirasların bu süreçte yoluna koyulabilir. İyimserliğiniz ve cömertliğimiz artarak maddi anlamda verdikçe çoğalacağı inancınız artar ve genellikle böyle olur.

15 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkileriniz ön planda olacak. Sevdiğinizle kısa vadeli planlar yapacaksı- nız. Yakın çevrenizdeki insanlar önemli konularda size eşlik edecekler. Yuvanızda bazı konuları çok abartmayın.

14 MAYIS 2016 BALIK BURCU YORUMU

15 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz veyaortağınızla vakit geçireceğiniz bir pazar günü deneyimleyebilirsiniz.Fedakar ve titiz bir davranış biçimiyle karşınızdaki kişiye hoş duygular ve güven aşılayabilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Yeni bir ilişki fırsatını değerlendirmek için de yönetici gezegeniniz Jüpiter'in Ay ile yaptığı kavuşum açısını değerlendirmeniz yararınıza olacaktır.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Başak burcunda kalacak. Başak burcunun titiz, detaycı, dikkatli ve endişelenmeye müsait etkisini yumuşatacak Ay/Jüpiter kavuşumu sabah saatlerinde etkili olacak. Duygularınız daha olumlu olacak. Cömertlik, anlayışlı ve toleranslı olma bakımından bu kavuşum size iyi gelecek. Kendinizi fit ve zinde hissetmek için bir takım aktiviteler yapabilir, rejime başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Önceden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırın

15 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>