Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle bir yaşamınızın olmadığını biliyorsunuz. Uzun beraberliğinize aşk ilişkisi diyemezsiniz. Oysa aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz. Ama cesaretiniz yok, bir yemek davetinden bile korkuyorsunuz.

İş alanınızda çok az insanın sahip olduğu bir doyum içindesiniz, ideallerinize hizmet veriyorsunuz. Kaçınılmaz olarak da birçok sübjektif değerlendirmeyi üzerinize çekiyorsunuz.

Parayla ilişkinize duyulan haksız kuşkular sizi yıprattı. Yıkıldınız. Çünkü kuşkuların sizin parayla ilişkinizden değil, sadece takıntılı bir kuşkulanma ihtiyacından kaynaklandığını kavrayamadınız.

Bugünlerde yıldızınız hoş bir akşam sofrasını aydınlatıyor. İki iskemleden biri sizin. Çekinmeyip oturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansla ilgili düşünceleriniz, bazı şeyleri kabullenmekten kaçış gibi. Sizi şansınıza küstüren olayların nedenlerinde biraz da kendi eksikliklerinizi aramalısınız. Dünü biraz farklı bir dinginlikle geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başlarken Ay 04:38-13:13 saatlerinde boşlukta hareket edecek. Ay 13:13'te Başak burcuna geçiş yapıyor olacak. Sizler için ilişkinizin ve evliliğinizin önem kazandığı bir gün olacak. Ay'ın Uranüs ile güzel açısı partnerinizden sürprizler alabileceğinizi gösteriyor. Burcunuzda ilerleyen Venüs'ün gece saatlerinde Jüpiter ile sert görünümler kurması bu romantik günde istemeden de olsa tepkilerinizde aşırıya kaçmanıza neden olabilir. Duygularınızı dile getirirken daha yapıcı olmalısınız.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kalıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Bugün sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısın! İçinde olumlu duygular olsa da, gün içerisinde tam olarak ne hissettiğini kestiremeyebilirsin. Aslında bu durum daha çok yaşadığın kararsızlıktan kaynaklanacak. Hayatını tam olarak ne yönde şekillendirmek istediğini kavrayamayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sorunlar konusunda ona destek olacaksın. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla farklı konulara değinebilirsin. Gevezelik yapmak ve başkalarını çekiştirmek hoşuna gidebilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayabileceğiniz olası fikir çatışmaları sebebiyle kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Olaylara daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşırsanız anlayış göstermeniz ve kabul etmeniz kolaylaşacaktır.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha temkinli olmanızda fayda var. Yaratıcılığınızıhayatınıza taşıyabilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin pır pır olacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda geleceğe tasarılar yapabilir, kendinizi zamanla partnerinize açmaya niyet edebilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Balık; haftaya hızlı başlangıç yapabilir, planlarının beklediğinden daha hızla ilerlemesi sayesinde kendini daha keyifli hissedebilirsin. Ancak koşulları ve seçenekleri daha iyi değerlendirebilmen için zamana ve detaylara önem vermen gerekebilir. Rekabete açık olan ortamlarda bulunmaktan ziyade seni amaçlarına yakınlaştıran insanları hayatına almanda yarar var.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşamınıza yön verecek önemli olaylara gebesiniz. Detaylarda boğulmadan cesaretle ilerlemek önemli. Merakı deneyime dönüştürebilir, bildiğiniz konuları uygulayabilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcu kariyeriniz konusunda hedefleriniz var ve bu doğrultuda çok hırslandınız. Artık olmak istediğiniz yeri de bu yere giden yolu da daha iyi biliyorsunuz. Maddi anlamda yüzünüz bir süre daha gülmeye devam edecek. Sürprizlere açık olun. Kafanız en çok kendinizin gerçekten ne istediği ille meşgul ve karışık.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 01" R
Ay
Yay
29° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 18' 28"
Venüs
Koç
28° 37' 17"
Mars
Balık
28° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 27"
Satürn
Balık
16° 24' 12"
Uranüs
Boğa
22° 14' 14"
Neptün
Balık
28° 50' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 58"
Lilith
Başak
23° 07' 25"
True Node
Koç
15° 25' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>