Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal ortamlara girmek için hevesli olabileceğiniz bugün, partnerinizin desteğine ihtiyaç duyabilir ve fikirlerinden faydalanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duyarlılık gösterebileceğiniz gözlenirken, konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. İşbirlikleriniz konusunda duyarlı olacağınız bugün,arkadaşlarınızın desteğini hissetmek isteyebilirsiniz. Fazla çalışmakmotivasyonunuzu artırsa da sağlığınızı fazla zorlamanıza neden olabilir.

Detaylı çalışmalarınızın karşılığını parasal anlamda alabileceğiniz bir gündesiniz. Yatırım projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar söz konusu.

Önemli kararlar vermekten uzak durmalı, en azından akşam saatlerini beklemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar, yolculuk fırsatlarını beraberinde getirebilir. Sosyal açıdan ve arkadaşlıklar bakımından son derece keyifli, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün yeni önerilere açık olmanız size kazanç sağlayacaktır, önemli kararlar alırken güvendiğiniz kişilere danışmak faydalı olabilir.

16 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı gününe,  saat 05:05-18:23 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında adım adıyoruz.  Bunun anlamı aileniz, evinizle alakalı konular üzerinde oldukça aceleci ve gereğinden fazla tepkisel davranmanız anlamındadır. Yapılacak olan her türlü işin sakinlikle gözden geçirilmesinde fayda var. Boşluk İkizler burcunda gerçekleştiği için, uzun süre bir konu üzerinde odaklanmamız zor gibi. Başkalarına benzemeyen fikirlerimiz, her ne kadar çevremizle aramızda bir duvar örse de, düşündüklerimizin uygulanabilirlik olasılığını gözden geçirmemizde yarar var. Böylece boş yere zaman geçirmemiş oluruz.  Müzik, resim, el çalışmaları, kısa bir yürüyüş, kitap okumak, araştırma yapmak, önemli işlerimiz için hazırlıklarımızı gözden geçirmek, rutin toplantı ve görüşmeler, önceden alınmış randevunuza gitmek  için de  uygun bir gündeyiz. Saat 18:23 Ay-Yengeç burcu geçişi, sevdiğimiz, bizim için son derece önemli olan kişileri, koruma altına almak arzumuzu yükseltir. Sanki onlara bir zarar gelecekmiş gibi sakınırız.  Bu saatlerde  duygularınız ön plandadır ve her türlü ilişkide güven olgusunu baş tacınız yapabilirsiniz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs karşıt evinizde ilerlerken, kendinizle ilgili bir takım farklılıklara ihtiyaç duyuyor ve duygusal anlamda değişimlere kendiniz hazır hissediyorsunuz. Uzun yolculuklar ve bazı gizli anlaşmalar gündeme gelebilir. Vereceğiniz karalardan karlı çıkacaksınız. Bugün işbirliğinden çok bireysel düşünmelisiniz.

16 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların oluşumu için kendinize kısa bir takvim koymuş olmanıza rağmen, eğer olayların oluşumunun daha fazla zamana ihtiyacı varsa, biraz daha beklemenizde fayda var. Ne kadar esnek olabilirseniz o kadar iyi! Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü evde kendinizi dinlemeye ayırmak isteyebilirsiniz. Öte yandan ev hayatı ve düzeni açısından tamamlamanız gereken işlere öncelik vermeniz daha iyi olabilir. Gün içinde babaya dair meseleler öne çıkabilir. Ani tepkiler vermemeye dikkat edin. Konuşmalarınızda geçmişe yönelik meselelere değinmemeye çalışın.

16 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GRİP, nezle gibi zamansız bir rahatsızlık kapınızda dolaşıp duruyor. Ailenizde sizden yaşça küçük kişilerin sorunları biraz üzecek gibi sizi.

16 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

16 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 28' 12" R
Ay
Yay
15° 02' 59"
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
27° 15' 07"
Mars
Balık
27° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 57"
Satürn
Balık
16° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 10' 27"
Neptün
Balık
28° 48' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 10"
Lilith
Başak
23° 00' 01"
True Node
Koç
15° 29' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>