Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatçı huylarınızı bugün sevgilinize de göstereceksiniz. Beraberken sürekli sizin karar verdiğiniz şeyleri yapmak istiyorsunuz. Onun isteklerine saygı göstermiyor hatta eleştiriyorsunuz. Bugün bu tür davranışlarınız ile sevgilinizin kalbini kırabilirsiniz.

Mesleğinizle ilgili küçük ve önemsiz görünen sorunlar ileride başınıza dert açabilir. Detaylara dikkat etmeli ve kendinizi her konuda öne atmamalısınız. Bugünyerinizde hırçın , inatçı bir tutum sergileyeceksiniz.

Bugün yaptığınız yatırımlar ile ilgili olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zarar etme veya para kaybı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizde moral bozukluğu yaratabilir ve yeni yatırım arayışları içerisine sokabilir.

Bunun dediğim dedik tavırlar içerisinde olacaksınız. Bu tavırlarınız sizi çok itici gösteriyor. Biraz daha anlayışlı ve başkalarının fikirlerine saygılı bir tavır sergilemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok katı tutumlar içinde olacağınız bir gün olacak. Çevrenizdeki insanlara görüşlerinizi kabul ettirmekte oldukça inatçı bir tutum takınıyorsunuz. Unutmayın herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Duygusal anlamda sizi oldukça mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. İhmal ettiğiniz ailenizi ziyaret etseniz hiç fena olmaz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar yeni günümüz iç huzuru, güvence, hoşluk, güzellikler içinde başlıyor. Ay-Boğa burcunda ilerlerken duyguların ruhumuzda çiçek açmasını sağlıyor. Huzurun önemi gayet açık. Etrafımızda bulunan kişilerle her türlü irtibatımızda güven olgusunu ön planda tutacağız. Baktığımız her şeyde, dokunduğumuz her olguda sağlamlık arayacağız. Sahipleneceğiz ve korumaya çalışacağız. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımız ve günlük yaşantımızda zenginleşmek, canlanmak, büyümek ve gelişmek arzumuzu işaret ediyor. Huzur, güven, maddi refah istiyoruz. Saat 06:39 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığı sizi,  partnerimiz,ortağımız veya farklı konularda işbirliğine yine zorlayabilir. Birileri kepçeyle veriyor bize de tencereyle geri ödetiyor. Bankalarla alakalı borçlar, yükselen faizlerle büyüyor, evinde oturduğumuz kişi, değerinden fazla kira istiyor, borçlarımızı ödemek istiyoruz ancak borcu borçla kapamamamız için sistem bizi zorluyor, şöyle başımızı sokacak bir ev alalım, yatırım yapalım diyoruz astarı yüzünden pahalıya mal oluyor. İşimizi, sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz, ancak kazancımız hak ettiğimizden az oluyor. Sabır diyerek susuyoruz. Ortayı bulmaya çalışıyoruz. Bugünkü karşıtlık etkisi altında, kişi ister istemez yeter diyerek isyan ediyor. Ne varsa aşım kaygısız başım, ancak sizin de bu yaptığınız haksızlıklara boyun eğmeyeceğim diyerek deyim yerindeyse yine kazan kaldırıyor. Ancak dikkatli olmakta yarar var. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında hem duygularımızı hem de sorumluluklarımızı vurgulayan bir enerji olduğu için, bir yandan başarılı olmak arzusu diğer yandan huzur bulmak ihtiyacı birbiriyle örtüşecek. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, dikkat edilmesi gereken en önemli husus,  etrafınızdaki insanlara karşı anlayışlı  olmaya çalışmaktır.  Bu saatlerde güvendiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edersiniz. Yeni tanıştığınız insanlar hakkında hemen bir fikir yürütmeyiniz. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren işler, ortaklıklar, parasal durumlar, kaynaklarınız ve yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından beklenmedik gelişmelere ve fırsatlara açık bir gün. Oluşan olanakları doğru değerlendirebilirseniz en doğru stratejiyle ilerleyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkileri veyabirliklerini ilgilendiren düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerekmesi huzur kaçırabilir, ama gerekli değişiklik her ne kadar ilkeleriniz, daha önceki fikirleriniz veya bakış açınızla uyuşmasa da, değişikliği kabullenmek için gayret göstermek gerekiyor. Rahatsız edici pek çok konu ya da değişikliğin devamında daha iyi olaylara neden olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Ancak, yapılan her değişikliği ve getirilerini yazılı olarak garanti altına almakta kesinlikle fayda var.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Hayatınızla ilgili şüpheleriniz baskın. Gerçekleştirmek istediğiniz hayallerinizin gerçekleşmeyeceğinden şüphe ediyorsunuz. Ancak siz başarırsınız.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 34" R
Ay
Yay
18° 00' 07"
Merkür
Koç
16° 08' 11"
Venüs
Koç
27° 32' 04"
Mars
Balık
27° 33' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 09"
Satürn
Balık
16° 19' 24"
Uranüs
Boğa
22° 11' 14"
Neptün
Balık
28° 49' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 57"
Lilith
Başak
23° 01' 33"
True Node
Koç
15° 28' 46"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>